SRPKINJA IZ EGIPTA TVRDI DA JOJ SMEŠTAJU: Nisam prevarila turiste, prijavila sam pretnje smrću
Foto: Shutterstock

ko je kriv?

SRPKINJA IZ EGIPTA TVRDI DA JOJ SMEŠTAJU: Nisam prevarila turiste, prijavila sam pretnje smrću

Društvo -

Državljanka Srbije T. S. A., koja živi u Hurgadi a protiv koje je tridesetak turista podnelo grupnu krivičnu prijavu tvrdeći da im je uzela novac i da ih je prevarila za letovanja u Egiptu, tvrdi da su te optužbe netačne.

- Žao mi je što u ovom trenutku ne mogu da vam dam šire obrazloženje sem da je to neistina i da su podnete krivične prijave za pretnje smrću i uvrede od istih lica. Čim se iznesu svi dokazi sa moje strane, iste ću proslediti i vama i, naravno, vrlo rado vam dati moju izjavu - navela je T. S. A. u poruci nakon što smo je pitali da obrazloži navode koji se mogu videti na Fejsbuk grupi Egipat - prevareni turisti, odnosno optužbe na njen račun koje je ostavilo na stotine ljudi iz Sremske Mitrovice, Šida, Rume, Novog Sada, Beograda, Čajetine, ali i nakon što nam je svoje iskustvo prenela i Radmila Milivojević.

Podsetimo, Milivojevićeva je do detalja ispričala za Kurir kako je osobi T. S. A., koja ne radi ni u jednoj turističkoj agenciji, isplatila 1.000 evra za letovanje, odnosno za avionske karte i hotelski smeštaj i kako je na kraju ostala i bez novca i bez aranžmana.

Kurir.rs/R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track