ŠOK: Umesto naručene haljine dobila KRPU, a prodavac joj kada se žalila rekao da je to ista ta samo što model na slici nosi BRUS?!
Foto: Printskrin Facebook

oprez

ŠOK: Umesto naručene haljine dobila KRPU, a prodavac joj kada se žalila rekao da je to ista ta samo što model na slici nosi BRUS?!

Društvo -

Kupovina garederobe preko društvenih mreža postala je vrlo popularna u Srbiji, ali ona ipak sa sobom nosi veliki rizik. U ovo se uverila i jedna sugrađanka koja je, umesto elegantne haljine koju je naručila preko Fejsbuka, dobila običnu krpu koja ni ne nalikuje originalu. Da stvar bude još gora kada je tražila povrat novca, prodavac joj je rekao da je to ta ista haljina samo devojka model na slici nosi brushalter.

- Poručila sam haljinu sa slike, a dobila krpu. Ne liči ni na šta. Strašno. A pri tome su bezobrazini. Lopovi i prevaranti - napisala je izrevoltirana devojka na fejsbuk grupi "Crna lista fejsbuk prevaranta", dostavljajući sliku naručene i dobijene haljine, kao i printskrin prepiske sa prodavce.

- Stigla je haljina. Nisam zadovoljna. Kako mogu da je vratim? Da li biste vi nosili ovako sašivenu haljinu? Boja je skroz drugačija. Ovo nije ni isti model, ni boja, ni materijal. Da li mogu da dobijem kontakt telefon? - napisala je prevarena devojka.

haljina
foto: Printskrin Facebook

Ostavši bez odgovora, nastavila je da insistira:

- Mislim da treba da date neko objašnjenje. Videli ste šta sam vam napisala - rekla je, da bi joj tek tada stigao odgovor:

- Kao prvo, nemojte vređati. Na modelu i uživo nikada nije 100 odsto isto. Na slici devojka nosi brushalter, a nigde ne piše u objavi da prodajemo brus uz haljinu ili umetke - bio je odgovor koji je usledio.

Inače, ova haljina je na fejsbuku koštala 1.200 dinara, a brza pošta ju je naplatila 1.600 dinara.

(Kurir.rs/R. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track