Najnovije vesti

VERENIK PREMINULE TRUDNICE ZA KURIR: Još sam u šoku, nisam svestan da Jovane nema ČEKALI SMO SINA I ĆERKU, PLANIRALI SVADBU!
Foto: Instagram

nEUTEŠAN

VERENIK PREMINULE TRUDNICE ZA KURIR: Još sam u šoku, nisam svestan da Jovane nema ČEKALI SMO SINA I ĆERKU, PLANIRALI SVADBU!

Društvo
12:36h

Miloš Mitić (22) verenik preminule trudnice Jovane Petrović (20), kaže za Kurir da još nije svestan šta ga je snašlo.

- U školu sam. Ne mogu da prihvatim da moje Jovane nema. Nisam ni svestan da je više neću videti. Čuli smo se preksinoć, malo pre nego što su je u Nišu stavili na respirator. Pričala je normalno, rekla mi je da je dobro. Znali smo da stanje nije najbolje, ali niko nije bio svestan da je toliko loše i da je životno ugrožena. Samo par sati kasnije završila je na respiratoru i umrla - kaže za Kurir Miloš, koji je automehaničar iz Knjaževca.

Jovana Petrović
foto: Instagram

On je izgubio ženu, ćerku i verovatno sina. Planirali su niz veselja, a sada imaju samo sahranu i grob.

- I pre nego što smo saznali da je Jovana trudna, planirali smo da se venčamo. A tek smo bili srećni kada smo saznali da je trudna i da čekamo blizance. U februaru je trebalo da dobijemo svoje dece. Jedno je sigurno bilo devojčica, a za drugo su pretpostavljali da je dečak, ali nije se još dobro videlo na ultrazvuku. Izgubio sam i Jovanu, i ćerku i sina - kaže Miloš.

preminula trudnica, Niš, trudnica, Jovana Petrović
foto: Privatna Arhiva

I pored toga što je izgubio ženu i dvoje dece, kaže da ne veruje baš u koronu, da je on dobro i da se nije ni testirao.

- Jovana je najpre bila negativna i zavedeno je bilo da ima bronhitis. Tek drugi test je pokazao da je pozitivna. Ne kažem da virus ne postoji, ali da tek tako i tako brzo ljudi umiru od njega nije mi baš jasno - kaže Miloš, koji nije vakcinisan, kao što nije bila ni Jovana.

(Kurir.rs/J.S.S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja