MNOGI SU VEĆ ODABRALI SVOJU DESTINACIJU ZA PREDSTOJEĆI FEBRUARSKI ODMOR: Jedna od najčešće biranih, s pravom je Zlatibor
Foto: Promo

Zlatibor

MNOGI SU VEĆ ODABRALI SVOJU DESTINACIJU ZA PREDSTOJEĆI FEBRUARSKI ODMOR: Jedna od najčešće biranih, s pravom je Zlatibor

Društvo -

Turistička organizacija Srbije ovog februara preporučuje Zlatibor. Za odmor, za avanturu. Za mlade, decu i one starije. Preporučuje Zlatibor svima koji se sećaju doživljenih uspomena na ovoj planini, ali i svima koji su spremni za nove uspomene.

Zlatibor
foto: Promo

Zlatibor je ovog februara prava destinacija za ljubitelje prirode, zimskih ledenih jutara, vedrih sunčanih dana. Skijaških brzina i umirujućih šetnji. Za avanturiste i one koji bi čvrst san i planinsku energiju u svom telu. Zlatibor biraju zbog prizora, novih visina, gostoprimstva i najboljih zimskih ukusa. Zlatibor biraju i Zlatiboru se vraćaju.

Zlatiborska prostranstva mogu da odgovore na svaki, makar i najsloženiji zahtev turista. Od celodnevne zanimacije i animacije za najmlađe. Od skrivenih kutaka, šuma gostiljskog vodopada koji je u svakodnevnoj borbi s ledom. Kutaka Stopića pećine koje onima istraživačkog duha nude da čak i u snežnim zimskim danima budu otkrivene. Šetališta pored jezera, ili vožnji gondolom za sve one koji tokom odmora ne žele da se umaraju.

Zlatibor
foto: Promo

Ovog februara, Zlatibor mi mogao da bude i vaša destinacija za odmor. Ukoliko birate srcem.

Biram Zlatibor, biram Srbiju!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track