Sankama i gliserom jezde Vojvodinom!

Otišlo 32.000 evra

Sankama i gliserom jezde Vojvodinom!

Društvo -
„Elektrovojvodina“, na čelu s Tihomirom Simićem, kupila vozila za vodu i sneg radi „hitnih intervencija“, iako im nisu potrebna

NOVI SAD - Bogato!Svojim očima sam video šta direktor „Elektrovojvodine“ Tihomir Simić drži u garaži svoje firme. Gliser i skuter! Znate li koliko sve to košta? Ja ne mogu ni da zamislim, odmah mi se zavrti u glavi. Ne znam samo čemu li mu sve to služi.Ovo je rekao dobro obavešten izvor Kurira, koji, kako tvrdi, zna da su gliseri, koji se nalaze u garaži „Elektrovojvodine“, vredni nekoliko desetina hiljada evra.- Zaposleni u rukovodstvu se razbacuju, a firma je prethodnih godina loše poslovala. Samo u 2010. imala je gubitak od 1.222.327.000 dinara, pa se zato pitam odakle im pare za sve to. Samo motorne sanke koštaju oko 15.000 evra, motor za gliser je oko 7.000, a plovilo košta oko 10.000 evra - kaže naš sagovornik zaposlen u ovoj firmi.Da su ovaj gliser i sanke zaista vlasništvo Tihomira Simića, vidi se i po znaku „Elektrovojvodine“, koji je ugraviran na vozilima.Kontaktirali smo firmu kako bi nam rekli za šta im zaista služi ovaj vozni park. Direktor Tihomir Simić nije želeo da se javi, ali nam je Siniša Puškar, direktor za korporativne poslove, saopštio da su ih pazarili iz „preke potrebe“. Ipak, cenu vozila nam nije rekao.- U prvoj polovini 2012. godine, nakon vanredne situacije, „Elektrovojvodina“ je kupila jedne motorne sanke za hitne intervencije. Zbog mnogo nepristupačnih delova kojima nismo mogli da priđemo, rešili smo da kupimo ovo prevozno sredstvo. A nedavno smo kupili i jedan čamac, dužine pet metara, koji bi koristili ako dođe do poplava. Ne postoje nikakvi skuteri, ni gliser, već samo jedan čamac i jedne sanke. Eto, to je cela priča o gliseru koji stoji u garaži firme - objasnio je Puškar. Ostalo je još samo da sačekaju poplave.

Motorne sanke čame u garaži preduzeća
Motorne sanke čame u garaži preduzeća

Tihomir Simić
Tihomir Simić

Tajac o lažnoj diplomiPosle saznanja da Tihomir Simić poseduje lažan doktorat havajskog univerziteta, direktor „Elektrovojvodine“ se nije oglašavao. Podsetimo, u pitanju je fakultet koji je zatvoren u maju 2006. zbog optužbi da je diplome i doktorate bez ikakvog studijskog programa prodavao preko interneta.Uz obrazloženje da je na sastanku, Simić ni juče nije hteo da komentariše svoj doktorat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track