DRAMATIČNO! Rampa je bila spuštena, vozač nije hteo da stane, a ONDA JE NALETEO VOZ! Imao je više sreće nego pameti! (VIDEO)
Trenutak pre udara, Foto: Printscreen

OVO NIKAD NEMOJTE DA RADITE

DRAMATIČNO! Rampa je bila spuštena, vozač nije hteo da stane, a ONDA JE NALETEO VOZ! Imao je više sreće nego pameti! (VIDEO)

Društvo -

Svedoci smo da se neretko objavljuju vesti o nesrećama na prugama, a jedna takva ovih dana ustalasala je javnost. Dramatičan snimak kada voz u punoj brzini udara automobil nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Važno je napomenuti da je vozač, iako je lokomotiva bukvalno odnela sivi pasat, imao više sreće nego pameti i da je prošao sa povredama koje nisu opasne po život.

Kako je rečeno Srni u Policijskoj upravi Doboj, a prenose banjalučki mediji, M.M. je velikom brzinom prišao prelazu preko železničke pruge u naselju Ljeb u Stanarima i nije da stane iako je rampa bila spuštena.

- Vozač se oglušio na uključenu svetlosnu signalizaciju koja je ukazivala da nailazi voz i spuštene polubranike - saopšteno je iz "Željeznica Republike Srpske".

Oni navode da je vozač automobila neprilagođenom brzinom udario u polubranik na putnom prelazu u trenutku kada je prolazio teretni voz. - Nažalost, udes se nije mogao izbeći jer se automobil u vreme kretanja voza iznenada našao na pruzi - navodi se u saopštenju.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track