NIKOLA, ČUO SAM ZA MARINKA, AKO MOGU DA POMOGNEM, MOLIM TE, JAVI SE: Rokvić otkrio kako mu se predsednik našao u najtežem trenutku
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

neće mu zaboraviti dok je živ

NIKOLA, ČUO SAM ZA MARINKA, AKO MOGU DA POMOGNEM, MOLIM TE, JAVI SE: Rokvić otkrio kako mu se predsednik našao u najtežem trenutku

Društvo -

Pevač Nikola Rokvić progovorio je o najtežem periodu u životu kada je njegova porodica ostala bez svog stuba.

On je prvi put otkrio kako mu se predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao u teškim trenucima i koliko je njegova podrška značila celoj porodici Rokvić.

- Novembra 2020. godine, zvoni mi telefon, javlja se predsednik Srbije Aleksandar Vučić! "Nikola, čuo sam za Marinkov problem, molim te, bilo šta da treba ako mogu da pomognem, ovo je moj broj javi se!" - napisao je Rokvić na Instagramu.

Nikola Rokvić, Aleksandar Vučić
foto: Printscreen

- Tokom najtežeg perioda u životu, pogotovo poslednja tri meseca naše agenoje, Aleksandar Vučić me je zvao barem jednom nedeljno da pita za Marinkovo stanje.

- Mislio sam da se više nikada neću javno izjašnjavati u vezi ljudi koji se bave politikom, ali sam shvatio da ovaj čovek ima neverovatnu volju i energiju, a još bitnije ljudskost i da pored svih iskušenja i obaveza koje ga okupiraju on nalazi vremena da se brine i o mom bolesnom ocu.

Rokvić je otkrio da je predsednik insistirao da njegova podrška ne bude javna, ali on je imao potrebu da svima kaže koliko je Vučić plemenit čovek.

- Iako sam zamoljen da se za ovo ne zna, imam potrebu da javno kažem za ovu situaciju, jer neke stvari se ne zaboravljaju dok si živ. Hvala, predsedniče, na svemu što ste uradili za moj oca. Imate punu podršku porodice Rokvić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:15

JEDVA PRIČA OD BOLA: NIKOLA ROKVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON SMRTI OCA MARINKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track