Humanitarni nastup za Lanu Stefanović (9) u subotu uveče u beogradskom kafeu Tuluz Lotrek
Foto: Budihuman

Humanitarni nastup za Lanu Stefanović (9) u subotu uveče u beogradskom kafeu Tuluz Lotrek

Društvo -

Smeh je lek – neka bude lek našoj Lani za koju nastupaju umetnici na večeri muzičke komedije!

Mnogo puta smo čuli rečenicu "Smeh je lek". Ovoga puta vaše dobro raspoloženje može zaista da pomogne lečenju jedne devojčice.

Ona se zove Lana Stefanović i rođena je 2012. godine u Novom Pazaru. Ubrzo nakon rođenja dijagnostifikovana joj je Tuberozna skleroza, multisistemska bolest do koje dolazi mutacijom gena. Lana od rođenja ima epileptične napade, kao i probleme i sa srcem.

Nadu je dala klinika u Hjustonu koja je specijalizovana za ovu vrstu bolesti. Sredstva su joj potrebna za lečenje, operacije, specijalističke preglede,rehabilitacije, logopedske i defektološke tretmane kao i za putne troškove i smeštaj.

Da bismo makar malo pomogli ovoj devojčici u klubu Tuluz Lotrek ćemo sutra -16. aprila, organizovati veče muzičke komedije gde ćete videti dosta umetnika i biti u prilici da donirate onoliko koliko možete. Dakle, provešćemo se potpuno isto kao i svaki put do sad, ali će ovoga puta nekome zbog toga šanse za bolji život biti veće.

Pored prvog srpskog stand up kabarea "Grbave Tange" nastupiće i rok bend "Crveni storno", a očekuju se i brojni gosti iznenađenja.

Ulaz je besplatan, a svako može da donira novac u kutiju, onoliko koliko može.

Lana Stefanović
foto: Budihuman.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja