AKO VAS MUČE GLAVOBOLJA I NESANICA A RASPOLOŽENJE SKAČE GORE-DOLE, NISTE JEDINI! Evo šta je uzrok i ko treba posebno da se pričuva
Foto: Shutterstock

meteoropate da se pripaze

AKO VAS MUČE GLAVOBOLJA I NESANICA A RASPOLOŽENJE SKAČE GORE-DOLE, NISTE JEDINI! Evo šta je uzrok i ko treba posebno da se pričuva

Društvo -

BEOGRAD - Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 23 intervencije na javnim mestima, ali težih incidenata nije bilo.

Hitna pomoć intervenisa je u toku noći na javnim mestima uglavnom zbog tuča i problema sa alkoholisanim osobama, rečeno je agenciji Beta.

U toku noći dogodila su se dva saobraćajna udesa bez teže povredjenih, rekli su u hitnoj službi.

Hitna pomoć obavila je ukupno 105 intervencija, a najviše poziva bilo je zbog hroničnih bolesnika.

Danas osetno hladnije, pre podne sunčano, posle podne ponegde kiša

U Srbiji će danas biti osetno hladnije i vetrovito, pre podne će biti sunčano, potom se predvidja naoblačenje ponegde sa kišom, a na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren, povremeno i jak severni i severozapadni vetar koji će uveče biti u slabljenju Jutarnja temperatura biće od dva stepena do osam, a najviša dnevna od sedam na jugoistoku, do 13 stepeni na severu zemlje.

U Beogradu će biti osetno hladnije i vetrovito, pre podne pretežno sunčano, a posle podne umereno oblačno. Duvaće umeren, povremeno i jak severni i severozapadni vetar koji će uveče biti u slabljenju.

Koga će mučiti ovakvo vreme i ko treba da se pričuva

Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled relativno nepovolјnih biometeoroloških prilika.

Naročito izražene tegobe mogu imati srčani i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i pospanost.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja