00:46

Vremenska proznoza za 19. april 2022. godine

vremenska prognoza

DANAS VEOMA HLADNO U CELOJ SRBIJI Čeka nas promenljivo vreme POGLEDAJTE I KAKO ĆE BITI ZA VASKRS

Društvo -

Širom Srbije, danas ali i u sredu, očekuje se umereno oblačno i veoma hladno vreme za ovo doba doba godine, povremeno sa kišom a na planinama sa snegom.

Maksimalna temperatura u naredna dva dana očekuje se od 8 do 14°C. U četvrtak sledi promena vremena sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura do 19°C.

Letnji Pljusak, pljusak, kiša, hladno, vremenska prognoza, loše vreme, pada kiša, oblačno, oblaci, tmurno vreme, Beograd, Leto
foto: Nikola Anđić

Poslednjeg radnog dana ove nedelje i prvog dana vikenda, biće promenljivo oblačno, sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura od 18 do 22°C. U nedelju sunčano i veoma toplo.

prognoza
foto: Kurir Televizija

BEOGRAD DANAS

Sutra u glavnom gradu dočekujemo sunčano prepodne. Upravo tako, ostaće sve do kraja dana. Minimalna temperatura 2° C, maksimalna dnevna očekuje se do 14° C.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

Vremenska prognoza za 17.04.2022. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track