Najnovije vesti

NE DAJU NAM KOFERE! Detalji putovanja iz pakla srpskih ginekologa zarobljenih u Frankfurtu! Leta nema do sutra a moraju na posao
Foto: AP/Michael Probst

zarobljeni na aerodromu posle kongresa u lisabonu

NE DAJU NAM KOFERE! Detalji putovanja iz pakla srpskih ginekologa zarobljenih u Frankfurtu! Leta nema do sutra a moraju na posao

Društvo

BEOGRAD/RIM - Ovo je nečuveno. Ne daju nam kofere, nemamo svoje stvari kod sebe. Kažu nam da idemo u hotel. Sve je već bukirano, ne možemo ni smestaj da nađemo".

Ovako pričaju srpski lekari dr Dragan Stajić i dr Dejan Dimitrijević, nekolicina od oko 100 ginekologa i ortopeda iz naše zemlje, koji su zarobljeni na aerodromu u Frankfurtu pošto im je otkazan let za Beograd.

Dr Stajić i dr Dimitrijević boravili su u Lisabonu na Kongresu ginekologa i ortopeda Srbije. Putovali su preko agencije "Fog". Večeras su krenuli iz Lisabona, presedanje je trebalo da bude u Frankfurtu i potom da se upute za Beograd. Međutim, stali su na pola puta zbog - štrajka zaposlenih na aerodromu!

Ali i to ne bi bio tako veliki problem da nisu ostali bez svojih kofera koje su predali pre nego što je otkazan let. Rečeno im je da do ponedeljka neće biti letova za Beograd i da sutra dođu po prtljag.

- Ovi je nečuveno. Ne daju nam kofere, nemamo svoje stvari kod sebe. Kažu nam da idemo u hotel. Sve je već bukirano, ne možemo ni smestaj da nađemo. Lufthansa nam nudi avion u ponedeljak, za svega desetak ljudi. Svi moramo na posao već tada. Molimo organe naše zemlje, ministarstvo ili ambasadu da se uključe i pomognu u rešavanju ovog problema - kažu za Blic ginekolozi dr Dragan Stajić i dr Dejan Dimitrijević.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja