PAD TEMPERATURE: Evo kakvo nas vreme danas očekuje
Foto: Beta/Dragan Gojić

miholjsko leto traje

PAD TEMPERATURE: Evo kakvo nas vreme danas očekuje

Društvo -

U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno uz manji pad temperature, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana će duvati slab i umeren severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severoistočni pravac. Najniža temperatura će se kretati od tri stepena na jugu do 12 stepeni na severu, a najviša dnevna od 21 na severu do 25 na istoku.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno uz manji pad temperature. Tokom dana će duvati slab i umeren severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na severoistočni pravac. Najniža temperatura će se kretati od devet do 12 stepeni, a najviša dnevna oko 21 stepen.

Saobraćaj u Srbiji odvija se uz mestimično vlažne kolovoze zbog magle i niske oblačnosti, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Intenzitet saobraćaja će posle podne biti povećan i tada treba očekivati usporeniju vožnju na pojedinim naplatnim rampama.

Zadržavanja nema na graničnim prelazima za putnička vozila, dok na prelazu Batrovci teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju sat vremena.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track