BAHATI KLINCI RAZBESNELI NOVOSAĐANE: Onda se javila jedna majka i svima poručila ovo (VIDEO)
Foto: Instagram/nsuzivo.rs

lekcija!

BAHATI KLINCI RAZBESNELI NOVOSAĐANE: Onda se javila jedna majka i svima poručila ovo (VIDEO)

Društvo -

Snimci bezobzirnog i beozbraznog ponašanje mladih ljudi, koje su zabeležile sigurnosne kamere objavljeni su na Instagram stranici NS uživo, a ubrzo zatim usledilo je mnoštvo komentara.

Naime, kako se vidi na prvom snimku, dvojica mladića prskaju pićem nekog nakon što im otvori ulazna vrata, a zatim flašu bezobzirno bacaju u hodnik zgrade snimajući i smejući se.

Na drugom snimku vidi se troje mladih ljudi kako u prolazu šutiraju postavljene stolove ispred jedne radnje brze hrane bez ikakvog razloga.

Kako je zabeleženo na trećem snimku, tinejdžeri markerom šaraju pregradno staklo u gradskom autobusu.

Četvrti snimak prikazuje mladića kako stoji sa kesom smeća, a nakon kraćeg vremena je bez pardona ostavlja kod zgrade, jer ga je očigledno mrzelo da ode do najbližeg kontejnera.

Ovi snimci izazvali su veliki broj komentara ispod ove objave, a malo je reći da su neki bili veoma grubi.

"Motka preko leđa", "I njih i roditelje treba pod led sakriti pod hitno", neki su od komentara.

Neki su pisali i da ovakvu decu treba poslati na društveno-korisni rad. Sa tim se složila i jedna majka koja je osetila potrebu da se oglasi i pošalje poruku svima.

"I za takve ima leka. Kazna, društveno socijalna pomoć u narednih godinu dana od 05h do 20h, rad u javnoj kuhinji. Nošenje hrane na kućnu adresu nepokretnim i osobama sa invaliditetom... 10h provoditi sa osobama sa posebnim potrebama. Hraniti ih, šetati, odlaziti u nabavku. Evo...ja za svoje dete tražim jednog takvog, "hrabrog" mladog, zdravog čoveka, da ga stavlja u invalidska kolica, hrani, presvlake, podiže 90kg, umesto odlaska u teretanu....i pod mojim nadzorom. Neka mi se slobodno jave oni ili njihovi roditelji. Prevaspitanje zagarantovano. Pozdrav svima...i da, ja se uopšte ne šalim, ozbiljna sam! Dragi roditelji ovih zdravih momaka, slobodno me kontaktirajte", napisala je ona.

Baš kao što je bilo različitih komentara, tako je različite dece, smatrao je pevač Aleksa Perović koji se takođe oglasio ovim povodom.

- Mislim da postoji dosta i onih drugih, biram u njih da verujem - napisao je i pobrao najviše lajkova.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track