KAZNE I ZA ĐAKE KOJI SU SE NA ČASU SMEJALI PROFESORKI KOJOJ SU NASILICI IZMAKLI STOLICU: Ovo je odlučilo odeljensko veće!
Napadnuta profesorka, Foto: Privatna arhiva, Printscreen

NISU POMOGLI

KAZNE I ZA ĐAKE KOJI SU SE NA ČASU SMEJALI PROFESORKI KOJOJ SU NASILICI IZMAKLI STOLICU: Ovo je odlučilo odeljensko veće!

Društvo -

Učenici Tehničke škole u Trsteniku koji su prisustvovali času kada su trojica učenika izmakla stolicu profesorki, biće kažnjeni trojkom iz vladanja, saznaje Kurir!

Odeljensko veće donelo je odluku da kazni đake koji su se smejali ponižavanju profesorke 9. novembra.

- Učenici su kažnjeni zato što nisu pokušali da svoje drugove spreče u sramnoj nameri, pored toga nisu ni profesorki ukazali pomoć, već su se smejali. Dakle, nije bilo empatije prema profesorki koja je mogla da padne i ozbiljno se povredi - otkriva izvor Kurira iz ove škole.

Profesorka otvorila bolovanje
Profesorka otvorila bolovanjefoto: Privatna arhiva, Printscreen

Podsetimo, trojica učenika su 9. novembra na času ponižavali profesorku. Jedan od njih joj je izmakao stolicu sa koje je pala, drugi je sve to snimao, a treći plasirao na društvene mreže. Nesrećna profesorka, koja je inače jedna od omiljenih u školi, otvorila je bolovanje, a protiv učenika je pokrenut vaspitno-disciplinski postupak.

Učenik koji je snimak plasirao na društvene mreže se ispisao iz škole tokom trajanja vaspitno-disciplinskog postupka, te će on proći nekažnjeno.

Nastavničko veće juče je donelo predlog da učenici koji su maltretirali i ponižavali profesorku budu kažnjeni izbacivanjem iz škole. Međutim, direktor još uvek nije doneo konačnu odluku o tome.

- To odeljenje broji 11 učenika, a pored trojice koja su maltretirala profesorku, na tom času bilo je prisutno još pet đaka. Oni su se smejali i nisu pokušali da spreče drugove u svojoj nameri - naveo je naš izvor.

Kurir.rs/ M. Branković

Bonus video:

04:34

PROFESORKA IZ TRSTENIKA UKLJUČILA SE UŽIVO U PROGRAM: Plakala sam danima, ja tu decu poštujem! MNOGE KOLEGE ĆUTE, A ISTO SU PROŠLE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track