Novi biser Vrnjačke Banje – MIRAVAL Residences
Foto: Promo

Novi biser Vrnjačke Banje – MIRAVAL Residences

Društvo -

Lepota Vrnjačke banje je, između ostalog, u njenoj neprestanoj promeni i unapređenju kvaliteta usluga koje se pružaju njenim gostima, svesni njihovih potreba i zahteva. Nekadašnja varošica sa porodičnim kućama čiji su domaćini uvek bili nadaleko poznati po svojoj gostoprimljivosti, sada izrasta u moderan centar sa izuzetnim hotelima i spa centrima kako bi zadovoljila rastuće potrebe sve većeg broja ljubitelja banjskog i domaćeg turizma. Vrnjačka Banja ima zbog svog geografskog položaja modifikovano umereno kontinentalnu klimu, pa je pogodna za odmor i uživanje tokom cele godine. Takođe, postaje veoma atraktivna turistička destinacija i svake godine beleži sve veću posećenost. Nadaleko je popularan LOVE fest koji se sada već tradicionalno održava u Vrnjačkoj Banji svakog leta, pa se u tom periodu uvek traži soba ili apartman više. Ulaganje u stambeni ili apartmanski prostor u Vrnjačkoj Banji postaje vrlo isplativa investicija.

MIRAVAL Residences je novi stambeni objekat koji svojom idealnom lokacijom na samo 5 minuta hoda od banjskog parka, na uglu ulica Zelengorska i Zeleni Bulevar, otvara mogućnost da svoj dom ili stan za odmor pronađete baš u Vrnjačkoj Banji.

Ono što MIRAVAL Residences izdvaja od ostalih stambenih objekata u Vrnjačkoj Banji je podzemna garaža – uvek ima dovoljno prostora za sve stanare i posetioce u svakom trenutku. Na ovaj način je prvi nivo kompleksa rasterećen i pročišćen baš kakav i treba da bude za beg u prirodu i odmor.

Na prvom nivou se nalazi devet lokala koji će biti u potpunosti zadovoljavati potrebe stanara i gostiju. U ponudi će biti svi neophodni proizvodi i usluge za nesmetano svakodnevno funkcionisanje.

MIRAVAL Residences se potpuno uklapa u prirodni ambijent i svojim postojanjem na tom mestu neće narušavati sklad okruženja. Iza samog kompleksa se nalazi bujna šuma, tako da stanare očekuje savršeni pogled, buđenje će biti uz cvrkut ptica i veče uz umirujući zvuk zrikavaca.

Unutrašnje dvorište MIRAVAL Residences-a krasi Japanski vrt sa svoji jedinstvenim rešenjima pejzažne arhitekture, koji svojim minijaturama unosi mir i stvara posebnu atmosferu. Prostor je ne samo idealan za decu, nego i za odrasle koji se u ovako idiličnom okruženju mogu baviti sportskim aktivnostima, ali i meditirati.

Investitorska kompanija koja stoji iza ovog jedinstvenog kompleksa je Nova Investment Group sa svojom dugom tradicijom u gradnji koja je unapređivana iz godine u godinu, prateći svetske i evropske standarde u građevinskom sektoru. Svesni činjenice koliko je poverenje klijenata važno za opstanak na ovom tržištu, uvek su brižljivo birali i saradnike u izvođenju projekata i plasiranju izgrađenih stanova na tržištu. Stambeni i poslovni objekti koje potpisuje ovaj investitor, izuzetnog su kvaliteta, za izgradnju su korišćeni materijali vrhunskih i renomiranih proizvođača, a važno je napomenuti da su uvek poštovani ekološki zahtevi i primenjena energetski efikasna i održiva rešenja.

Kadena Sotheby’s International Realty je agencija koja posreduje u prometu luksuznih nekretnina i u njihovoj ponudi se nalazi i MIRAVAL Residences u Vrnjačkoj Banji.

Tim stručnjaka ove agencije će vam biti na raspolaganju da napravite najbolji izbor u skladu sa vašim željama i trenutnim mogućnostima i odaberete svoj budući stan ili stan za odmor i vaše porodice i vaših gostiju u budućnosti. Prodajni dan, kada je ponuda najbolja, a cene najpovoljnije, za stanove MIRAVAL Residences je 23.12.2022. godine u prostorijama agencije Kadena Sotheby’s International Realty. Napravite odličan potez pred sam kraj ove godine i već od nove 2023. godine uživajte u svom stanu ili stanu za odmor u našoj najpoznatijoj banji. Više informacija pronađite OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track