KOSA KVART – Stanovi za one koji su okrenuti porodičnim vrednostima
Foto: Promo

KOSA KVART – Stanovi za one koji su okrenuti porodičnim vrednostima

Društvo -

Bežanijska kosa je oduvek bila simbol stanovanja u kućama sa akcentom na vrednosti porodičnog života. Uskoro na ovoj prestižnoj lokaciji na samom obodu Novog Beograda, naći će se 6 lamela stambenog kompleksa – KOSA KVART. Prvu priliku da postanete vlasnici jednog od 168 stanova imaćete u petak, 24. marta kada će se desiti Prodajni dan. Prodajni dan je prilika da po najpovoljnijim uslovima ,,ugrabite’’ šansu i postanete ponosni vlasnici i stanari Bežanijske kose.

Ono što KOSA KVART čini drugačijim su savremeni stanovi različitih struktura, mala spratnost. Otvaranje ka zelenim površinama, blizina i odlična povezanost sa svim strukturama modernog života. Do svih značajnih sadržaja savremenog života kao što su škole, vrtići, prodavnice, pijace, banke, pošte, crkve može se doći peške, a odlična je i saobraćajna povezanost sa drugim delovima grada.

Kosa kvart
foto: Promo

Život u dvospratnicama okruženim zelenilom redak je spoj komfora modernog života i povezanosti sa prirodom. Sa dovoljno parking mesta i dovoljno kvadrata u stanovima koji su idealni za porodične ljude, KOSA KVART pruža stanovanje sa puno prisnosti, povezanosti i razmene, mesto za uživanje i druženje sa prijateljima. Ono što će imati kao svakodnevno iskustvo stanari KOSA KVARTA su cvrkut ptica, miris cveća, umirujući šum lišća, razdragani dečji smeh jer će biti mesto za bezbednu igru i odrastanje dece.

ENERGOPROJEKT, kao jedna od najuspešnijih inženjerskih i građevinskih firmi, sa iskustvom većim od 70 godina u Srbiji ali i u preko 70 zemalja širom sveta, stoji iza ovog projekta . Kreativnu stranu Energoprojekta čini preko 1118 zaposlenih stručnjaka čije znanje i iskustvo, kao i umeće da pretoče zahteve klijenata od početne ideje do gotovog objekta, pokazalo se i na ovom projektu KOSA KVART.

Kosa kvart
foto: Promo

Kadena Sotheby’s International Realty je agencija koja posreduje u prometu luksuznih nekretnina, kadenasothebysrealty.com i koja u svojoj ponudi ima upravo i KOSA KVART na obodu Novog Beograda u sklopu naselja Bežanijska Kosa.

Tim stručnjaka ove agencije će vam biti na usluzi da napravite najbolji izbor u skladu sa vašim preferencijama i trenutnim mogućnostima i odaberete svoj budući stan baš na ovoj atraktivnoj lokaciji. Pratite www.kadenasothebysrealty.com i zapamtite datum važnog događaja - 24. mart kada se događa prodajni dan stanova u KOSA KVART-u.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja