GLOBAL TEPISI ZATVARAJU SVOJ NAJVEĆI SALON TEPIHA U SRBIJI U ZEMUNU: Poslednji dan RASPRODAJE je 10. April
Foto: Promo

Počelo je odbrojavanje do kraja najveće likvidacije

GLOBAL TEPISI ZATVARAJU SVOJ NAJVEĆI SALON TEPIHA U SRBIJI U ZEMUNU: Poslednji dan RASPRODAJE je 10. April

Društvo -

Za nekoliko dana, 10.04.2023, zatvara se jedini i najveći salon tepiha u Srbiji. Veliki deo asortimana je već rasprodat, ali hiljade tepiha vrhunskog kvaliteta su još uvek dostupni za prodaju.

U našim geografskim širinama tako nešto se nikada ranije nije dogodilo, a teško da će se ponoviti u bliskoj budućnosti. Kao što je više puta u medijima pomenuto, međunarodno priznata kompanija "Global Tepisi" u Beogradu trenutno vodi najveću rasprodaju koja se ikada dogodila.

Global Tepisi
foto: Promo

Za samo nekoliko dana ovaj salon sa dugom istorijom u Zemunu biće zatvoren. Iako već dugo vremena nudi veliki izbor visokokvalitetnih ručno rađenih, modernih i orijentalnih tepiha, za nekoliko dana to će biti prošlost.

Kupci ove luksuzne robe nikada više neće moći da pronađu tako neverovatan izbor ručno tkanih tepiha na jednom mestu kao što su Global Tepisi po ovim neverovatnim rasprodajnim cenama. Već nekoliko godina sa velikim entuzijazmom i iskustvom razvijale su ovu jedinstvenu delatnost. U osnovi ovog uspeha su dugogodišnji komercijalni odnosi sa najboljim majstorima tkanja, kao i lični sastanci, pregovori i direktan uvoz tepiha iz najudaljenijih krajeva sveta.

Vođeni idejom da svima pruže najbolji kvalitet, vlasnik firme, uvezao je na naše tržište tepihe vrhunskog kvaliteta, po čemu je ovaj salon poseban. Uspeo je da inspiriše i ubedi više hiljada kupaca da ovde svako može pronaći tepih iz snova, i to ne preskup!

„Odluka da zatvorimo ovaj salon i rasprodamo preostale količine koji je godinama prikupljan pala nam je veoma teško. Zbog niza problema oko nabavke novih tepiha i stalnog povećanja cena tepiha, transporta i tekućih troškova, više nismo u mogućnosti da našim kupcima ponudimo najbolji kvalitet za najbolju cenu. Zbog svih ovih razloga, kraj je neizbežan“, kaže direktor.

Zbog kratkog vremena koje je preostalo do kraja ove velike rasprodaje odlučili su da sniže cene na ceo asortiman do 80% I više kako bi usrećeli svakog kupca I da sebi olakšaju preseljenje sa manjom količinom Tepiha.

Takođe je istakao da najbolji kvalitet i veliki izbor robe, uz popust na rasprodaju, predstavlja najbolju dugoročnu investiciju za kupce svakog tepiha koji nude.

Global Tepisi
foto: Promo

„Čak i ako trenutno ne morate da kupujete, prilika sa popustima tokom rasprodaje vam se nikada više neće dogoditi na ovom tržištu. Kupovina kvalitetnog tepiha nije samo ulepšavanje prostorije, već i ulaganje u neizvesna finansijska vremena. Podstičemo kupce da daju ponudu bez oklevanja, a mi ćemo rado izaći u susret“, kaže direktor.

Još samo nekoliko dana u "Global Tepisima", prepunom remek-dela, tkačke umetnosti iz svih delova sveta, možete iskoristiti jedinstvenu priliku i ugrabiti jedan od najlepših tepiha iz svih krajeva sveta kao što su klasični persijski ili moderni i dizajnerski teph, i ulepšate svaku prostoriju u svom domu, vikendici ili poslovnom prostoru. Ne oklevajte, posetite salon „Global Tepisi“ što pre dok su još u Zemunu i među mnoštvom izuzetno lepih tepiha pronađite onaj koji vam zaista odgovara, jer se ovakve prilike retko dešavaju.

Radno vreme salona Global Tepisi:

Ponedeljak - Subota 10:00 - 19:00

Nedelja 11:00 – 17:00.

Više na www.globaltepisi.rs

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track