MIŠKO RAŽNATOVIĆ kupuje luksuznu nekretninu na ZLATIBORU
Foto: Promo

Investira u Srbiju

MIŠKO RAŽNATOVIĆ kupuje luksuznu nekretninu na ZLATIBORU

Društvo -

Proslavljeni sportski agent, Miško Ražnatović odlučio je da investira u kupovinu luksuzne nekretnine na Zlatiboru, i to u ekskluzivnom kompleksu u samom srcu ove planine. "Mirna oaza" čuvenog menadžera, biće stan u novom kompleksu Balkan Square, koji u strogom centru gradi investitorska kompanija bivšeg košarkaša Partizana Nikole Pekovića, kojeg je Ražnatović svojevremeno zastupao.

Miško Ražnatović
foto: Promo

Inspirisani idejom o stvaranju komfornog planinskog kondominujuma, vodilo se računa o visokom kvalitetu gradnje i izboru prirodnih materijala koji doprinose kreiranju posebnog ambijenta za uživanje. Impresiju upotpunjuje pogled na zelene krajolike Zlatibora, kao i raskošni wellness&spa centar koji se nalazi na poslednjem spratu zgrade. Osim toga, boravak u kompleksu Balkan Square koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara - od dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, kartičnog pristupa, preko recepcije i profesionalnog održavanja. Sam kompleks je projektovan tako da je u okviru njega predviđena šoping zona sa poznatim brendovima, radnjama uslužne delatnosti, mnogobrojnim barovima i restoranima, dok će plato ispred kompleksa biti oplemenjen raskošnim parkom.

Miško Ražnatović
foto: Promo

Balkan Square predstavlja jedinstveni spoj sofisticirane arhitekture i urbanog šarma planine, koji osim što nudi prvoklasne stanove različitih kvadratura, svojim dodatnim sadržajem apostrofira lepotu boravka na Zlatiboru. Nema sumnje da će ovo postati omiljeno mesto za odmor i relaksaciju Miška Ražnatovića, koji će u pauzama između poslovnih uspeha vreme provoditi baš na ovoj poznatoj planini - poručuju iz investitorske kuće Balkan GS Chance, koja stoji iza ovog atraktivnog kompleksa.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track