VOZAČ PRIZNAO DA JE IMAO PROBLEME SA KOČNICAMA: Srpski turisti u Crnoj Gori doživeli horor na putu, reagovala i policija (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

drama

VOZAČ PRIZNAO DA JE IMAO PROBLEME SA KOČNICAMA: Srpski turisti u Crnoj Gori doživeli horor na putu, reagovala i policija (VIDEO)

Društvo -

Nakon deset dana letovanja na Crnogorskom primorju, naši turisti iz Kruševca, Kraljeva i Vrnjačke Banje doživeli su pravi horor, i to u subotu kad su se neispravnim autobusom "Jokić prevoza" iz Crne Gore vraćali za Srbiju. Njihov autobus je na putu od Budve do Sutomora počeo da se dimi, a nije imao ni ispravne kočnice. Čim su putnici to primetili, odmah su obavestili crnogorsku policiju, koja ih je sačekala na stanici u Sutomoru i privela vozača, dok su putnici ostali da spavaju na koferima, stolicama i klupama.

Sutomore
foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

Kako Kurir nezvanično saznaje, putnici su pozvali crnogorsku policiju i rekli da su primetili da je autobus neispravan u pogledu kočionog sistema, te da su izloženi opasnosti daljeg putovanja, zbog čega su zahtevali kontrolu vozača i vozila od strane policijskih službenika.

- Po dobijenoj prijavi, saobraćajna patrola na autobuskoj stanici u Sutomoru, po dolasku navedenog autobusa firme "Jokić", pristupila je kontroli. Za vreme same kontrole policijskim službenicima obratilo se više putnika iz autobusa, koji su izneli probleme koje su imali u toku vožnje na relaciji Budva-Sutomore, te da su primetili da kočioni sistem na autobusu ne funkcioniše. U razgovoru s vozačem autobusa R. S. iz Srbije on je izjavio da je u toku vožnje došlo do određenih problema na kočionom sistemu autobusa.

Sutomore, Autobuska Stanica
foto: Privatna Arhiva

Zbog navedenog, policijski službenici saobraćajne policije vozilo su isključili iz saobraćaja, dok je vozaču izdat uput za vanredan tehnički pregled autobusa, koji je zakazan za danas, a od vozača su privremeno oduzeta dokumenta, kako bi se obezbedilo njegovo prisustvo, i ona će biti vraćena nakon izvršenog vanrednog tehničkog pregleda - kaže naš izvor.

Podsetimo, redakciji Kurira javio se jedan od putnika (ime i prezime poznato redakciji), koji je ispričao šta ih je snašlo nakon odmora i kakav su horor preživeli kada su ušli u prljav autobus sa pocepanim sedištima i slabom klimom, a bili su zabrinuti i za sopstvenu bezbednost jer su primetili da vozilo nije ispravno.

Kurir.rs

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track