PRVA SEDMICA ZA 40 GODINA RADA! Loto milioner listić uplatio kod Bogoljuba u Vranju: Prodao sam dosta šestica za sve ove godine
Foto: Shutterstock, Printscreen

PRVA SEDMICA ZA 40 GODINA RADA! Loto milioner listić uplatio kod Bogoljuba u Vranju: Prodao sam dosta šestica za sve ove godine

Društvo -

Kod Bogoljuba Mitrovića, prodavca Državne lutrije Srbije u strogom centru Vranja, srećni dobitnik uplatio je dobitni listić za Loto plus sedmicu.

Listić je uplaćen u ponedeljak, oko 15 časova, a igrač je uplatio po tri loto i loto plus kombinacije, kao i jedan džoker broj.

Bogoljub, ne želi da se fotografiše, ali kaže da je za 40 godina koliko radi, ovo prva sedmica i da je zbog toga veoma srećan.

- Izuzetno mi je drago da je dobitni listić uplaćen ovde i da sam na neki način doneo sreću nekom čoveku. Prodao sam dosta šestica za sve ove godine, ali je ovo prva sedmica. Poslednja šestica koju sam imao je bila pre nedelju dana - kaže Bogoljub.

Kako kaže prodavac Državne lutrije Srbije ima još jednu radnju u Bujanovcu i voleo bi da i ona nekome bude talična.

- Imam radnje u Vranju i Bujanovcu i drago mi je da one nekom donose sreću i dobitak - dodaje Bogoljub.

Kaže da nema pravila kako se uplaćuju listići, kad budu plate i penzije, onda ljudi dolaze više, ostalim danima ređe.

"Oduševljeni smo što je dobitnik Vranjanac"

Vranjanka koja je upravo uplatila listić, kaže da je oduševljena što je dobitnik sedmice iz Vranja.

- Bila sam do juče u Sloveniji, čim sam došla, evo uplaćujem. Igram igre na sreću godinama i nadam se dobitku. Ako ne igraš, ne možeš da dobiješ - poručuje ona.

Prema najnovijem izveštaju Državne lutrije Srbije, u 65. kolu igre na sreću loto sedmica koja je iznosila 2.150.000 evra nije izvučena, a dobitni listić za Loto plus sedmicu uplaćen je u Vranju.

Vranjska čaršija je znatiželjna da čuje ko je srećni dobitnik, ali za sad se to drži u tajnosti.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track