UČENICI KOJE JE TERORISAO ĐAK U BARAJEVU DANAS SE VRAĆAJU U KLUPE POSLE 4 SEDMICE: Roditelji se nadaju da će dato rešenje uspeti
Đaci se danas vraćaju u klupe, Foto: Shutterstock

EPILOG

UČENICI KOJE JE TERORISAO ĐAK U BARAJEVU DANAS SE VRAĆAJU U KLUPE POSLE 4 SEDMICE: Roditelji se nadaju da će dato rešenje uspeti

Društvo -

Učenik jedne osnovne škole u Barajevu, koji je maltretirao vršnjake iz razreda, dobiće pratioca, a deca će se nakon skoro četiri nedelje vratiti na nastavu, saznaje Kurir!

Ova odluka je doneta na roditeljskom sastanku koji je jutros održao direktor ove ustanove sa roditeljima, čime je ispunjeno i obećanje koje im je prethodno dao usmeno.

- Dete je dobilo pratioca koje će biti sa njim svaki dan u školi i na nastavi. Videćemo kako će sve to da se odvija. Deca danas kreću u školu u popodnevnu smenu - rekao je za Kurir jedan od roditelja.

Podsetimo, učenici jednog odeljenja ove škole u Baraju skoro četiri nedelje nisu išla na nastavu i to zbog straha od jednog učenika koji nastavu pohađa po IOP 1, a koji ih sve maltretira.

Kako su ranije ispričali roditelji dece za Kurir nasilje traje od prošle godine, a dečak je decu davio, tukao, gađao. Kako su ispričala jedan dečak čak je završio i u bolnici, nakon čega su roditelji rešili da prestanu da šalju svoje mališane u školu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track