ČUVENI KUVAR RAŠA IZ "MAJKI I SNAJKI" U IME KURIRA PODRŽAO NEDELJU DOJENJA! Obezbeđena donacija za GAK Narodni front (VIDEO)
Foto: Promo

kurir tv

ČUVENI KUVAR RAŠA IZ "MAJKI I SNAJKI" U IME KURIRA PODRŽAO NEDELJU DOJENJA! Obezbeđena donacija za GAK Narodni front (VIDEO)

Društvo -

Ekipa Kurira i emisije Majke i snajke ponovo su pokazali svoju humanu stranu! Ovog puta podrška je pružena Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front u okviru promocije Nacionalne nedelje dojenja u Srbiji.

Voditelj emisije i master šef Radomir Raša Vlačić, sa ekipom iz produkcije, posetio je GAK Narodni front, kako bi donirao 100 jastuka za dojenje.

Tamo ih je sačekalo ljubazno osoblje, na čelu sa glavnom sestrom Natašom Brašnjo i Ljiljanom Stanković, neonatologom i šefom kabineta za prirodnu ishranu na klinici.

01:57

ČUVENI KUVAR RAŠA IZ MAJKI I SNAJKI U IME KURIRA PODRŽAO NEDELJU DOJENJA! Obezbeđena donacija za GAK Narodni front

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track