OVAKO ĆE IZGLEDATI OSMI DAN SAJMA OBRAZOVANJA: Predstavljaju se studentski kulturni centri i studentski standard
Foto: Zorana Jevtić

Pretposlednji dan sajma obrazovanja

OVAKO ĆE IZGLEDATI OSMI DAN SAJMA OBRAZOVANJA: Predstavljaju se studentski kulturni centri i studentski standard

Društvo -

Na štandu Ministarstva prosvete na Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava danas biće predstavljen učenički i studentski standard, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

- Na štandu Ministarstva od 10 do 17 časova časova počinje predstavljanje studentskih kulturnih centara iz Niša, Novog Sada, Kragujevca i Beograda. Biće održana promocija knjiga iz edicije „Prvenac“ SKC Kragujevac, koncert gudačkog tria Doma kulture „Studentski grad“ i emitovani studentski filmovi. Nastupiće i ženski akademski hor, folklorni ansambl „ORO“ i glumac Petar Ščepihin SKC Niš - navodi se u saopštenju i dodaje:

Sajam Obrazovanja
foto: Zorana Jevtić

- Studentski kulturni centar iz Beograda predstaviće savremeni plesni performans iz završne predstave studenata, koreografsku minijaturu iz predstave FEMINE, dok će svoju muziku posetiocima Sajma predstaviti bend studenata iz Afrike „Avalski put“ iz Doma kulture „Studentski grad“. Radionicu - školu stripa za polaznike do 15 godina održaće prof. Miloje Mitrović ispred SKC Beograd.

U Konferencijskoj sali na Sajmu obrazovanja u 12 časova biće predstavljeni investicioni projekti u oblasti učeničkog i studentskog standarda, dok će radionica sa roditeljima o HPV vakcini početi u 13 časova. Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava, čiji je pokrovitelj Ministarstvo prosvete, održava se od 21. do 29. oktobra 2023. godine na Beogradskom sajmu (Hala 2), pod sloganom „Učinimo svet boljim“.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track