POLICIJA O NAVODNOM MISTERIOZNOM KOMBIJU IZ KOG MAME DECU BOMBONAMA: Pojačane kontrole, molimo ne širite neproverene informacije!
Foto: Zorana Jevtić

uputili poruku građanima

POLICIJA O NAVODNOM MISTERIOZNOM KOMBIJU IZ KOG MAME DECU BOMBONAMA: Pojačane kontrole, molimo ne širite neproverene informacije!

Društvo -

Misterioni crni kombi navodno presreće decu i nudi im bombone, tvrde na društvenim mrežama uplašeni roditelji! Sa druge strane u MUP saznajemo da policija nije dobili nijednu prijavu!

Društvenim mrežama deli se upozorenje jedne majke Milice.

- Ljudi čuvajte decu! Ovaj kombi je pre dva sata bio kod nas u ulici u Šimanovcima, moj sin je bio napolju i nudili su mu bombone. Srećom moj sin je pobegao na vreme kući. Molim vas čuvajte decu i podelite ovo da svi vide - navodi se u objavi ove majke koja je podeljena na i na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

kombi, roditelji, deca
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Ona je priložila i fotografiju kombija. Potom je osvanulo još upozorenja, da su viđeni u okolini nekih škola i vrtića.

Sa druge strane iz MUP nam je potvrđeno da te objave nisu istinite i nezvanično saznajemo da nisu dobili nijednu prijavu vezano za misteriozni kombi.

- Beogradska policija nema nijednu jedinu prijavu, niti od strane roditelja, niti od strane dece. Policija pojačava kontrole i poziva građane da neproverene informacije ne dele po društvenim mrežama, već da prijave policiji koja će to da proveri - rečeno nam je u MUP.

Kurir.rs

Bonus video:

03:38

Policija otkrila 870 ilegalna migranta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track