MUŠKARAC IZ ČISTA MIRA GURNUO SINA, SLOMIO RUKU, MOGAO JE DA UDARI GLAVU O IVIČNJAK! Majka otkrila detalje incidenta u Nišu
Foto: Profimedia

ispred stambene zgrade

MUŠKARAC IZ ČISTA MIRA GURNUO SINA, SLOMIO RUKU, MOGAO JE DA UDARI GLAVU O IVIČNJAK! Majka otkrila detalje incidenta u Nišu

Društvo -

Napoznati muškarac je mog trinaestogodišnjeg sina u četvrtak prošle nedelje ispred zgrade u niškom naselju Bubanj iz čista mira toliko jako gurnuo da je dete odletelo, palo na zemlju, umalo nije udarilo glavom o ivičnjak da razbije i glavu, ali je slomilo ruku, priča za Kurir majka dečaka (ime i prezime poznato redakciji).

- Ispred stambenih zgrada u naselju se grupa dece igra svako veče. Obično su to stariji osnovci od petog do osmog razreda. Incident se desio između deveti deset sati uveče, a kako nam je sin ispričao sve je počelo kada je nepoznati muškarac, koji prema njihovoj proceni ima između 30 i 35 godina, došao automobilom dotle, izašao iz auta i pitao decu odakle su - počinje zabrinuta majka i nastavlja:

Niš
foto: Kurir/M.S.

- Moj sin se našao tu ispred njega te se on direktno njemu uneo u facu i pitao odakle je. Kada je dete reklo da je iz naselja Bubanj odgurnuo ga je celom svojom snagom toliko jako da je dete odletelo unazad. Srećom je izbegao ivičnjak jer moglo je da se desi da glavom padne baš na njega i da razbije glavu, ali se zato zadržao na ruku i polomio je zglob.

ruka
foto: Privatna Arhiva

Majka kaže i da su deca rekla da je nepoznati muškarac odmah pobegao.

- Ušao u auto, šlajfovao i pobegao... Deca su ostala uplašena. Očigledno je nekome zasmetalo to što se ona tu okupljaju. Sin je došao kući i odmah smo ga odveli u Hitnu pomoć odakle su nas uputili u Klinički centar gde je konstatovan prelom. Morali su da mu nameštaju zglob, a onda nam je zakazano i sledeće snimanje. Uveče smo prijavili policiji i naglasili da je auto muškarca plavo ljubičaste boje. U naselju postoje kamere koje su sve snimile.

Deca su u nedelju dala izjave u policiji tako da se nadamo da će nadležni što pre reagovati.

Naša sagovonica kaže i da je njen suprug angažovao advokata kao i da su podneli prijavu protiv NN lica.

- Sve se odigralo tako brzo i svi su još uvek isprepadani, a mi roditelji zabrinuti jer sutradan se može desiti nekom drugom. Dete nije išlo u školu ove nedelje jer su lekari preporučili strogo mirovanje.

Iz policije su nam potvrdili da su dobili prijavu. - Dobili smo prijavu, intenzivan rad je u toku na utvrđivanju činjenica.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track