MILENIJA JE U DOMU ZA STARE STALNO OKO 6 UVEČE IMALA POSETU: "Dolazila je uvek mladolika žena, a onda sam otkrila ISTINU O NJIMA"
Foto: AP Photo/Nathan Howard

neverovatne sudbine

MILENIJA JE U DOMU ZA STARE STALNO OKO 6 UVEČE IMALA POSETU: "Dolazila je uvek mladolika žena, a onda sam otkrila ISTINU O NJIMA"

Društvo -

Dovela je kod sebe, od tada je živela kod nje, završila fakultet, radi, brine o gospodja Mileniji bolje od bilo koje “prave” ćerke.

Često kažu da majka nije ona koja te rodi nego ona koja te odgaji kao prava majka. Priča o jednoj takvoj neverovatnoj sudbini sasvim slučajno je osvanula na društvenoj mreži Twitter/X i iako liči na izmišljeni scenario nekog filma - nije, i dešava se baš tu, kod nas.

Ispripovedala ju je jedna naša žena koja je u objavi napisala ovako:

"Imam prijateljicu koja ima dom za stare, povremeno kada je zauzeta, radi još jedan posao, zamoli me da skoknem i vidim da li je sve ok. Blizu mene je i nije mi problem...

Jedna od korisnica, fina žena malo buckasta, simpatična jedna velika panda, stalno ljubazna, uvek oko 6 uveče ima posetu. Ista žena, izgleda mladoliko, mislila sam da je oko 30 godina, ima 40. Srela sam je nekoliko puta, ljubazna takođe. Upalo mi je u oči da donosi lepe stvari svojoj mami. Ćebe Burberry print, čizme za po kući kao one Ugg, lepe pidžame pastelnih boja, neka ćebad sa ježom kao igračkom itd… Kada se sretnemo, popričamo kratko o stanju mame.

usvojeno dete
foto: Printscreen Twitter/X

Gospođa Milenija, nije prava mama. Naime, od nje sam saznala da je svoju poćerku, našla u parku imala je 16 godina. Pobegla je od kuće, od oca alkoholičara, majka je preminula kada je imala 7 godina. Dva dana je bila u tom parku. Dovela je kod sebe, od tada je živela kod nje, završila fakultet, radi, brine o gospođi Mileniji bolje od bilo koje “prave” ćerke.

Lepa i uspešna žena, koja je ipak osetila šta znači imati majku i pravi dom. Ipak sudbina nađe svoj put, onome ko je zaslužio dobro. Milenija nema svoju decu, muž je imao neki zdravstveni problem, ostala je u tom braku, prihvatajući svoju sudbinu, do njegovog kraja.

“Nagrada” je stigla kad se najmanje nadala. Njena ćerka nikada nije više videla oca, niti imala želju da ode i potraži ga. Žao mi je što ne mogu rečima da dočaram kada dođe sa koliko ljubavi gleda svoju majku, to je nemoguće opisati. Jednostavno nema dovoljno reči u našem jeziku.

Gospođa Milenija ne može da hoda ima 90 godina i to je razlog što je u Domu. Sama je tražila to, da bi njena ćerka koliko toliko imala vremena za svoj život. Jednostavno osoba vredna svakog divljenja i poštovanja. Živi primer one čuvene: “Dobro čini, dobrom se nadaj”.

Kurir.rs/SĐP/Twitter/X

Bonus video:

02:22

JASMINI DECA PORASLA I OTIŠLA, TEŠKO JOJ PALO PA POSTALA HRANITELJ! Za 9 godina podigla čak ČETVORO DECE: Ovo joj je najbolnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track