POTEZ JEDNE DOKTORKE NA BOŽIĆ RAZGALIO MNOGA SRCA: Uveče se pokupila i došla da posluša ćerku, jer terapija ne pomaže! SVAKA ČAST!
Foto: Shutterstock

ČESTIT ČOVEK I LEKAR

POTEZ JEDNE DOKTORKE NA BOŽIĆ RAZGALIO MNOGA SRCA: Uveče se pokupila i došla da posluša ćerku, jer terapija ne pomaže! SVAKA ČAST!

Društvo -

Potez jedne doktorke oduševio je majku jedne devojčice, ali i mnoge korisnike društvenih mreža!

Jedna doktorka došla je na Božić u dečiji dispanzer da pregleda jednu devojčica kojoj terapija nije pomogla.

- Doktorica moje ćerke se na Božić uveče pokupila i došla u dečiji dispanzer da je posluša jer ne prestaje da kašlje i pored terapije. Ne privatno. Ne sa plaćanjem. Samo zato što brine i što je dobar čovek, a i lekar. Da, u Srbiji - napisala je jedna korisnica mreže X, nekadašnjeg Tvitera.

Božić, pedijatar, doktorka
foto: Printscreen Tviter

Potez ove doktorke mnoge je oduševio.

- E imamo i mi jednu takvu u Bosni. Ja ležala sa sinom, imao bronhitis, bio je baš kritično. Eto ti nje u neka doba noći taman kad sam ga budila za inhalacije, sređena tip top, haljina, nakit, šminka, štikle... kaže samo da ga poslušam, danas mi je bio baš loše - napisala je jedna korisnica u komentarima.

Jedan korisnik naveo je da je ta žena pravi lekar.

- To je zato što je čestit i lekar i čovek. Neki zaboravljaju na Hipokratovu zakletvu. I ovde u Italiji gde je zdravstveno zagarantovano svima. Nekad su porodični lekari dolazili kući, ali to su sad retki izuzeci češći u manjim gradovima. Sad vrlo vrlo retko - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

03:36

BIO JE OSMOMESEČNA BEBA KADA JE DOBIO VARIOLA VERU Jedan gest lekara SPASIO JE ŽIVOT Zoranu a onda je on nastavio njegovim stopama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track