KOMŠIJI POBIO 10 KOKOŠAKA, U ŠKOLU NOSIO NOŽ: Najnoviji ŠOKANTNI detalji o dečaku iz koji je zaklao ovce
Foto: Sonja Spasić

KOMŠIJI POBIO 10 KOKOŠAKA, U ŠKOLU NOSIO NOŽ: Najnoviji ŠOKANTNI detalji o dečaku iz koji je zaklao ovce

Društvo -

Dečak (13), koji je u ponedeljak popodne počinio masakr nad jaganjcima u vršačkom selu Markovac, već je činio slična dela u poslednjih.

Oštećeni ovčar Predrag Tadić, inače vlasnik farme na kojoj dečak i njegova porodica žive oko dve godine, izneo nam je šokantne detalje o nasilničkom ponašanju ovog maloletnika, na koje nadležne službe, do sada, nisu adekvatno reagovale.

- Nedavno je jednom komšiji ubio 10 kokošaka. Maltretirao je i naše pse, bolesnoj komšinici stalno zvonio na vrata. Jednom ga nije bilo 24 sata, a kada se vratio kasno uveče, džepovi su mu bili puni lovačkih patrona i petardi. I u školu u susednom selu Gudurica, koju pohađa, jednom je odneo veliki nož, jer su ga, kako kaže, druga deca maltretirala – kaže Tadić, za „Novosti“.

O svakom pojedinačnom slučaju je, ističe, obaveštavao Centar za socijalni rad, ali su mu svaki put rekli da „ne mogu da reaguju, jer ti slučajevi nisu bili prijavljeni policiji“.

- Jedino su nam u kući bili zaposleni iz guduričke škole, ali je sve ostalo samo na razgovoru – dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, dečak je u ponedeljak popodne sekirom po glavi ubio 12 Tadićevih jaganjaca, nakon čega je odmah bio hospitalizovan – najpre u vršačku specijalnu bolnicu, a potom u Klinički centar Vojvodine, gde prate njegovo mentalno stanje.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track