"NAJTEŽE JE KAD NE ZNAŠ DA LI TI JE DETE ŽIVO" Majka devojčice koja je oteta u Nišu ima POTRESNU PORUKU za roditelje Danke Ilić
Foto: Kurir Televizija/Društvene mreže

"NAJTEŽE JE KAD NE ZNAŠ DA LI TI JE DETE ŽIVO" Majka devojčice koja je oteta u Nišu ima POTRESNU PORUKU za roditelje Danke Ilić

Društvo -

Aleksandra Karimanović, majka dvanaestogodišnje devojčice iz Niša koja je oteta pre pet godina, kaže za Kurir da je mnogo potresao nestanak male Danke Ilić (2) i da se seća tih trenutaka kada "ne znaš gde ti je dete".

- Mene je izuzetno pogodilo sve ovo. Mnogo mi je tužno jer sam bila u istoj situaciji kao i Dankini roditelji. U tim trenucima briga vas izjeda tako da poručujem roditeljima da pokušaju, koliko je to mogu, da budu samo pribrani. Kada sam ja to doživela imala sam veru u Boga i kažem, roditelji u toj situaciji moraju da se nadaju najboljem. Teški su ti trenuci kada ne znaš da li je dete jelo, da li je živo - poručila je Aleksandra Karimanović.

Ona dodaje da se i dalje seća drugog ili trećeg dana nestanka svog deteta.

- Ja sam želela da se pregleda svaki korak gde mi je ćerka prošla i bila zahvalna svima koji su gledali i u kućama, garažama i svim mogućim prostorijama. Moraju da budu hrabri, a ja se nadam da je detence živo i zdravo. Ima sada taj trenutak kada prođe sve, ta neka trauma je neizbrisiva, ali život mora da teče. Nema odustajanja i zato moraju da budu hrabri. Ne znam da li bi iko više želeo da se dete pronađe - kaže ona.

Podsećamo, devojčicu iz Niša je pre pet godina oteo Ninoslav Jovanović dok je išla u školu.

Reporter Kurira je tada bio jedan od prvih novinara koji je ozbiljno shvatio nestanak dvanaestogodišnje devojčice, a u kući Karimanovića u naselju Suvi do je tada vladala ogromna briga i neverica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track