"UBEĐEN SAM DA JE ŽIVA, NA DAN NESTANKA DOŠAO SAM DO KUĆE": Deda nestale Danke o POZIVU ĆERKE - sumnja da se dete OVDE NALAZI
Foto: Kurir.rs/Damir Dervišagić/Društvene mreže

"UBEĐEN SAM DA JE ŽIVA, NA DAN NESTANKA DOŠAO SAM DO KUĆE": Deda nestale Danke o POZIVU ĆERKE - sumnja da se dete OVDE NALAZI

Društvo -

Potraga za malom Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan, a poslednje informacije intrigiraju javnost!

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

1 / 6 Foto: MUP Srbije

Međutim, deda male Danke tvrdi suprotno!

Naime, deda nestale Danke Ilić (2) je kratko rekao da veruje i da ima intuiciju da je njegova unuka živa i da je tu negde u okolini.

Takođe, istakao je da očekuje da će se agonija kroz koju prolaze uskoro rešiti. Otkrio je da je na dan nestanka male Danke došao do kuće pola sata odmah nakon što ga je ćerka Ivana zvala.

Podsetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Kurir.rs/Srbija Danas

Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track