UPOZORENJE! NE PORUČUJTE NIŠTA SA OVOG PROFILA! Beograđanka raskrinkala lažne trgovce, prevara uzela maha: Blokiraju, pa brišu OVO
Foto: Shutterstock

oprez

UPOZORENJE! NE PORUČUJTE NIŠTA SA OVOG PROFILA! Beograđanka raskrinkala lažne trgovce, prevara uzela maha: Blokiraju, pa brišu OVO

Društvo -

Jedna Beograđanka upozorila je na jednu stranicu na Instagramu koja se bavi prodajom obuće, a koja, kako ona tvrdi, vara ljude!

Nažalost, to nije prvi put da potrošači budu prevareni prilikom onlajn kupovine.

- Upozorenje! Ne poručujte ništa sa ovog profila, modeli koje prodaju nisu modeli i koje vam pošalju. A kada to vidite, već je kasno, ne možete vratiti paket niti naći stranicu, blokiraju vas ili je obrišu. Posle par dana je opet pokrenu - napisala je ova korisnica.

onlajn kupovina
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Njeno upozorenje objavljeno je na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

- Podaci koje šalju su lažni tako da im niko ne može ništa. Vratite paket, ali adresa gde ga vrate je lažna. Internet prevare su uzele maha i vodite računa! Delite ovo da spečimo dalje lopove da varaju ljude - dodala je ova Beograđanka.

Iz udruženja za zaštitu potrošača savetuju da prevareni kupci mogu da se pozovu na Zakon o zaštiti potrošača samo ako je trgovac registrovan, a ako nije, onda im ostaje samo da se obrate udruženjima za zaštitu potrošača ili u krajnjem slučaju policiji.

Bonus video:

02:32

NAJTRAŽENIJA POLOVNA GARDEROBA: Na zaječarskom vašaru ima svega, kupci imaju tri dana za nabavku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track