NEKI DAJU PRAVO MALO BOGATSTVO ZA OVE PATIKE, A MNOGIMA SU RUŽNE! Polemika: Koštaju kao bubreg, modeli mi vređaju čulo vida!
Foto: Shutterstock

PRESKUPO

NEKI DAJU PRAVO MALO BOGATSTVO ZA OVE PATIKE, A MNOGIMA SU RUŽNE! Polemika: Koštaju kao bubreg, modeli mi vređaju čulo vida!

Društvo -

Pojedini kupci daju pravo malo bogatstvo prilikom kupovine patike, a mnogima čak više nije ni bitan izgled patike, već je važno da one budu što skuplje!

Međutim, mnogi primećuju da su modeli patika, koji se nalaze u ponudi u poslednje vreme, ružni, ali da su preskupi.

- Da li ste primetili da su sve patike poslednjih meseci ružne kao smrt, a koštaju kao bubreg, svaki novi model koji ugledam mi istovremeno vređa i inteligenciju i čulo vida, veoma svaka čast - napisao je jedan korisnik mreže X.

Pojedini korisnici naveli su da ovo ne važi samo za patike, već se odnosi i na garderobu.

- Užas kod nas samo tako. Ako nekog imaš preko, predobro, posebno Australija sa cenama kida - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica navela je da u poslednjih nekoliko meseci ima problem da nađe patike koje su lepe, ali da im je cena prihvatljiva.

- Baš komentarišem sa mužem da već par meseci ne možemo da nađemo makar jedan normalan model patika da kupimo - napisala je ona.

Bonus video:

01:55

KUPILA PATIKE PREKO INTERNETA, PA DOŽIVELA PRAVI ŠOK! Naša sugrađanka sve uredno platila, a onda OTKRILA STRAŠNU PEVARU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja