NE PROPUSTITE U PETAK, 26. APRILA, DVA POKLONA UZ KURIR! POSTOLJE ZA ČUVARKUĆU + dodatak TV Ekran
Foto: Kurir

NE PROPUSTITE U PETAK, 26. APRILA, DVA POKLONA UZ KURIR! POSTOLJE ZA ČUVARKUĆU + dodatak TV Ekran

Društvo -

Uoči najvažnijeg hrišćanskog praznika, Kurir želi da učini vaše pripreme za Uskrs još posebnijim. Uskrs je vreme radosti, nade i zajedništva, a mi želimo da doprinesemo tome tako što ćemo vam pokloniti nešto izuzetno korisno - postolje za čuvarkuću!

Držač za čuvarkuću napravljen je od kartona. On predstavlja simbol vaše porodične tradicije, bezbednosti i topline doma. Držač za čuvarkuću je pažljivo dizajniran i predstavlja alat koji će vam pomoći da očuvate atmosferu praznične radosti i mira u vašem domu.

Neka ovaj poklon postane neizostavan deo vaše porodične proslave Uskrsa, nešto što ćete čuvati i koristiti iz godine u godinu. Nabavite svoj primerak dnevnih novina Kurir i osigurajte sebi držač za čuvarkuću koji će vam pomoći da stvorite nezaboravne trenutke sa svojom porodicom tokom praznika.

Budite deo Kurira i proslavite Uskrs sa stilom!

U novom broju TV Ekrana čitajte:

Marko Vasijević: Otkrio sam šta je prava sreća Glumac, kome je popularnost doneo imenjak u seriji „Tajne vinove loze”, opisuje kako lagano ostvaruje svoje snove u poslu koji mu je od detinjstva bio želja.

Janik Bison: Srbe odmah prepoznam po dobroj energiji i srdačnosti.

Bojana Maljević: Seriju „Smola” snimili smo sa ciljem da menjamo deo svesti u društvu

poklon
foto: Kurir

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja