Nikolić odlikovao ambasadora Japana

Orden srpske zastave

Nikolić odlikovao ambasadora Japana

Društvo -
Predsednik Srbije odlikovao je ambasadora Tošia Cunozakija za zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić odlikovao je ambasadora Japana Tošia Cunozakija Ordenom srpske zastave - drugog stepena, za zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa između naše dve zemlje, saopštila je danas Pres služba predsednika.Ordenom srpske zastave - drugog stepena odlikovani su i bivši ambasadori Narodne Republike Kine Li Guobang i Vei Đinghui za zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa između Republike Srbije i Narodne Republike Kine.

Našu čuvenu šahistkinju Milunku Lazarević, Nikolić je povodom njenog 80. rođendana, odlikovao Sretenjskim ordenom - trećeg stepena za naročite zasluge i izvanredne rezultate postignute u šahovskom sportu.

Predsednik Nikolić odlikovao je Medaljama za revnosnu službu (15 zlatnih i 15 srebrnih medalja) pripadnike Vojske Srbije, zbog izuzetnih zasluga i rezultata pokazanih tokom gašenja požara u Republici Srbiji tokom 2012. godine, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track