Ministar Selaković otputovao u Hag

Sheveningen

Ministar Selaković otputovao u Hag

Društvo -
Ministar neće imati vremena da obiće sve zatvorenike, ali će sigurno razgovarati sa Ratkom Mladićem, Radovanom Karadžićem, Nebojišom Pavkovićem i Dragoljubom Ojdanićem

BEOGRAD - Ministar pravde i lokalne samouprave Nikola Selaković otputovao je danas u Hag, u dvodnevnu posetu tokom koje će se sastatati sa visokim zvaničnicima Haškog tribunala i posetiti državljane Srbije u pritvorskoj jedinici u Ševeningenu.Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva, Selaković će se sutra sastati sa predsednikom Haškog tribunala Teodorom Meronom, tužiocem Seržom Bramercem i sekretarom tog suda Džonom Hokingom.

Planirano je da u četvrtak razgovara i sa predsednikom Međunarodnog krivičnog suda Sang-Hjun Songom, tužiocem Fatu Bensudom i sekretarom Silvanom Arbiom. U petak će ministar posetiti srpske državljane u pritvorskoj jedinici u Ševeningenu.

Ministar neće imati vremena da obiće sve zatvorenike, ali će sigurno razgovarati sa Ratkom Mladićem, Radovanom Karadžićem, Nebojišom Pavkovićem i Dragoljubom Ojdanićem. Iz Ministarstva pravde je rečeno da se Selaković neće sastati sa Vojsalvom Šeseljem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track