Porodica Ilić: Sad imamo pare za hranu

Ilićima se sreća konačno osmehnula

Porodica Ilić: Sad imamo pare za hranu

Društvo -
Nakon pisanja Kurira o samohranoj majci Milini Ilić (36), koja bez struje i vode živi na otpadu s petoro dece, pomogli i Bajatovići

BEOGRAD - Pomoć obradovala mališane.Nakon pisanja Kurira o samohranoj majci Milini Ilić (36) iz Beograda, koja bez struje i vode živi na otpadu s petoro male dece, javili su se mnogobrojni čitaoci koji hoće da pomognu, a među njima i Dragana Bajatović, sestra Dušana Bajatovića, direktora „Srbijagasa“. Ona se javila Kuriru i iz svog Fonda za pomoć odvojiće 100.000 dinara.- Uznemirava me činjenica da u Beogradu živi porodica koja bukvalno nema za hranu. Biti samohrani roditelj je vrlo teško, a naročito u ovakvim okolnostima. Donacija od 100.000 dinara je samo jedan mali korak i početak, nadam se, velike akcije da se ovoj porodici obezbede osnovni uslovi za život - kaže za Kurir Bajatovićeva i dodaje da će obećana sredstva biti uplaćena u što skorije vreme.Kad je Milina Ilić čula da će joj uplatiti ovaj novac, uskliknula je od sreće i nije prestajala da govori: „Hvala Kuriru.“- Mnogo vam hvala što mi pomažete. Deca su se tako obradovala, imala sam para da im kupim hranu, a bogami, i ponovili smo se malo. Kupila sam im patikice i sebi jednu trenerku - kaže zadovoljna Milina.(S. S. - S. M.)

Želimo da nam se vrati tataMilinu i decu je muž, odnosno otac, ostavio u najtežem trenutku, i to bez reči. Pored boljih uslova za život, mališanima je želja da im se vrati tata.- Jedino želim da imamo struju i vodu, da mi se vrati tata i da mama više ne pere veš ručno, jer su joj ruke tvrde i u ranama - rekla je petogodišnja Miljana, najmlađa od petoro dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track