PRIMIO IH PREMIJER: Ovo su policajci koji su spasli malu Mašu!
Foto: Tanjug Sava Radovanović

Heroji

PRIMIO IH PREMIJER: Ovo su policajci koji su spasli malu Mašu!

Društvo -
Molim vas da ostanete takvi i budete primer svima, ne samo u policiji, već svima koji rade u državi i koriste narodni novac, rekao je Vučić

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pripadnike MUP koji su učestvovali u spasavanju dvogodišnje devojčice koja je oteta 13. marta u naselju Braća Jerković, poručivši da treba da budu primer svima koji rade u državi i koriste narodni novac.

"Molim vas da ostanete takvi i budete primer svima, ne samo u policiji, već svima koji rade u državi i koriste narodni novac", rekao je Vučić.

http://www.youtube.com/watch?v=x3SsQUgopkQ

Uz napomenu da su svi u Srbiji ponosni na ono što su uradili, premijer Srbije je kazao da mu je velika čast i da je ponosan što može da im stisne ruku i kaže veliko hvala.

"Time ste pokazali veliku posvećenost koja se traži od svih nas u državi", poručio je Vučić, podsećajući da je policija prethodnih dana rešila i ubistva u Glogonjskom ritu.

Premijer je naglasio da u Srbiji danas više nemamo "velike mafijaške klanove" i da ne postoji ni zemunski, ni voždovački, ni bilo koji drugi klan, ali da ćemo morati još više da se posvetimo borbi protiv kriminala i korupcije.

"Siguran sam da ćete još mnogo dobrih dela da uradite za naš narod i građane, siguran sam da nećete da kukate, a mi ćemo da gledamo da, koliko možemo a ne možemo mnogo, država pomogne i pokaže da takvu hrabrost, odgovornost i posvećenost ume da ceni", rekao je Vučić

http://www.youtube.com/watch?v=PiuD6Ji5CP4
http://www.youtube.com/watch?v=7hytSLkIkwc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track