UDŽBENICI ZA SVE ĐAKE: Roditelji, saznajte kako najlakše do knjiga za školu!
Foto: Promo

UDŽBENICI ZA SVE ĐAKE: Roditelji, saznajte kako najlakše do knjiga za školu!

Edukacija -

Ove godine možete da uštedite vreme i ostvarite dodatne pogodnosti ako se odlučite da udžbenike nabavite preko sajta www.eknjizara.rs.

Statistika govori da je u prethodnoj godini onlajn kupovina dostigla svoj vrhunac, a ti trendovi se sada uspešno nastavljaju. Mnogi su se uverili da je kupovina u elektronskim prodavnicama jeftinija, jer je konkurencija veća, pa prodavci nude najpovoljnije uslove. Kupovinu školskih knjiga nije zaobišao ovaj trend i sve veći broj roditelja bira upravo onlajn kupovinu kao najlakši način za nabavku udžbenika.

Veoma preglednu i raznovrsnu ponudu udžbenika možete pronaći na sajtu www.eknjizara.rs. Ova internet knjižara omogućava vam da samo u nekoliko klikova poručite sve potrebne knjige za školu. Značajno je pomenuti da na taj način štedite svoje vreme, jer kupujete sigurno i bezbedno, iz udobnosti svog doma, a knjige su u roku od 2 do 3 dana već na vašoj adresi.

Zašto je najlakše udžbenike kupiti onlajn?

Brojne su prednosti ovakve kupovine nad tradicionalnim načinima na koje su se dosad poručivali udžbenici, ali izdvojićemo one najvažnije:

  1. Na prvom mestu, važno je što udžbenike svih izdavača sada možete da pronađete na jednom mestu. Ova činjenica štedi vaše vreme, ali i energiju koju biste u suprotnom morali da potrošite na obilazak različitih knjižara. Ukoliko se odlučite da udžbenike kupite u eKnjižari, to možete uraditi u bilo koje vreme, kad god vama najviše odgovara.
  2. Ova elektronska prodavnica nije zaboravila na mališane, pa ćete tako uz svaku kupovinu dobiti i poklon torbu.
  3. Kupovina će vam do kraja biti prijatno iskustvo, jer vam je zagarantovana brza isporuka, a dostava je besplatna do 1. septembra.
  4. Imate na raspolaganju više načina plaćanja – karticom na sajtu ili pouzećem prilikom isporuke. Posebna pogodnost čeka sve korisnike Banca Intesa platnih kartica u vidu plaćanja do 6 rata bez kamate.

Pored navedenih pogodnosti, sigurni ste da kupujete aktuelna i odobrena izdanja. Pošto na sajtu kupujete nove udžbenike, važno je istaći da uz nova izdanja za osnovnu školu dobijate kodove za digitalne udžbenike i njih u tom slučaju ne morate dodatno da kupujete.

knjizara
foto: Promo

Mnogi roditelji zadovoljni su kupovinom u eKnjižari

Roditelji koju su isprobali kupovinu u eKnjižari ne kriju svoje oduševljenje. Poklon koji se dobija uz kupovinu ocenjuju kao lep dodatak i odličan znak brige o kupcima. Brza isporuka na kućnu adresu je nešto što takođe ističu kao značajno i slažu se da je ovaj način kupovine veoma jednostavan.

„Nisam ranije u tolikoj meri kupovala onlajn, ali okolnosti su se promenile. Prošle godine smo prvi put ovako poručili udžbenike, pa smo uvideli da ne postoji bolji način za kupovinu knjiga. I tada je bila aktuelna besplatna dostava, a ove godine nas je prijatno iznenadio poklon koju smo dobili uz svoju porudžbinu. Sada samo čekamo prvi septembar”, navodi Bojana iz Beograda.

Osim udžbenika za osnovnu i srednju školu različitih izdavača (Novi Logos, Bigz školstvo, Zavod za udžbenike, Klett, Eduka, Freska, Data Status…), u eKnjižari ćete pronaći i dodatna izdanja: komplete lektira, zbirke zadataka, edukativne knjige za decu, izdanja za predškolce, romane za mlade, beletristiku.

Posetite www.eknjizara.rs već danas i spremno dočekajte početak nove školske godine!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track