Prostor za rad u vašem domu - Stvaralačka energija i kreativnost
Foto: Promo

Prostor za rad u vašem domu - Stvaralačka energija i kreativnost

Forma Ideale -

Savremeni život nas svakodnevno stavlja pred razne izazove. Sve više je onih koji su sami svoji poslodavci, pa poslu nikada kraja, a vrlo često svi imamo važne projekte koje biramo da dovršimo kod kuće, kako ne bismo proveli ceo vikend u kancelariji, odvojeni od svojih porodica.

Nekada je to mnogo poslovnih obaveza, a nekada je naprosto reč o našoj probuđenoj kreativnosti i talentima koji nalaze svoj put u svet kroz umetnost i hobije. Kako bismo pustili svoju inspiraciju da nas vodi do onih najsuptilnijih delova našeg bića, u kojima leži naša stvaralačka energija i kreativnost, potrebno nam je mesto mira.

foto: Promo

Jedan od najčešćih izazova kada planiramo kreiranje radnog prostora u domu je nedostatak prostora i neophodnost da taj radni kutak uklopimo u već postojeći ambijent dnevne ili spavaće sobe. Za tu namenu važno je da biramo manje komade nameštaja, po mogućnosti što funkcionalnije i svetlih boja, kao što je, recimo, kompjuter sto LIBER. Preporuka dizajnera enterijera je, takođe, da ne eksperimentišemo previše sa bojom zidova, već da zadržimo svetle tonove koji otvaraju prostor i odišu čistoćom i lakoćom. Kompjuter sto REY i otvorena polica MAURO u beloj boji su nešto sa čim nikako ne možemo da pogrešimo. Funkcionalnosti prostora doprinose i zidne police pogodne za dodatno odlaganje, kao što je zidna polica MADRANO.

Koloritni detalji koji bude inspiraciju, kao i sobne biljke prigodnih dimenzija, neizostavni su deo radnog ambijenta, koji nas podržava u dobroj koncentraciji i jasnoći misli.

foto: Promo

Zahvaljujući idejama dizajnera, uređenje radnog kutka u životnom prostoru manjih kvadratura može da bude prava avantura, ali pošto nam poklanjaju obilje sjajnih rešenja, onda nemamo razloga za brigu.

Cilj dizajnera Forma Ideale u kreiranju novih rešenja je da njihova inspiracija bude naša motivacija. Ono što nam predlažu kao neizostavan izbor je da ne zaboravimo osnovne preporuke za radne prostore u domu, kao što su - stvaranje mogućnosti za što više dnevne svetlosti, adekvatna dodatna rasveta u radnom prostoru, ali i obavezno često i redovno provetravanje.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track