Uredite dom u skladu sa najnovijim modnim trendovima!
Foto: Promo

Uredite dom u skladu sa najnovijim modnim trendovima!

Forma Ideale -

Vreme je za promene! Koliko puta se izgovara ta rečenica krajem godine… Ovog puta promene dolaze u skladu sa trendovima i to onim koje možemo da propratimo i u svom domu. Kako kažu dizajneri enterijera, trendovi za jesen 2020. i 2021. godinu su prijateljski nastrojeni prema svima nama koji želimo da uredimo svoje prostorije po najnovijim modnim preporukama. Što se izbora boja tiče, ove sezone su moderne sve one koje su nam lako dostupne, a to potvrđuje i Pantone institut boja koji se bavi predviđanjem trendova boja, ali i savetovanjem o bojama. U prvom planu su najraznovrsnije nijanse smeđe boje.

Prateći preporuke, centralni deo dnevnog boravka može biti popunjen ležajem KRON baš u smeđoj nijansi, definisanoj kao mekoj nijansi sa drvenastim osećajem. Ovakva boja drveta podržana je i orah bojom klub stola M21 , ali i svim drugim detaljima koji su u trendu – zelenim zidovima, naglašenim teksturama prirodnih materijala, kože ili vune, slojevitošću, kao i kontrastnim nijansama jastuka i drugih dekorativnih detalja u zlatnim nijansama.

foto: Promo

Model fotelje ZURICH, koju možemo pronaći u Forma Ideale salonima u „royal blue“ plavoj boji, lapaz zelenoj, ali i cvetnim dezenima, jedan su od načina na koji možemo uneti svežinu u dom. Pored ovakvih, krupnih komada nameštaja, za ljubitelje šarenih detalja, idealne su i zidne tapete u cvetnom dezenu, kao i dekorativni jastučići koji će se istaći na jednobojom kauču.

Hladnu jesen i zimu možemo da neutrališemo toplim bojama i nijansama, ali i drvo dekorima koji će uneti dodatnu toplinu, kao što je slučaj sa komodom SARDINIA 3K4F u dekoru toplog artisan hrasta. Ova komoda može poslužiti i kao centralno mesto u ambijentu za izlaganje dekorativnih detalja u zlatnoj ili „amberglow“ narandžastoj nijansi, koje su poželjne u svakom enterijeru koji prati modu jer unose blistavost i živahnost koje nikada nisu suvišne.

foto: Promo

Ambijent sa zelenim zidom i ugaonom garniturom AMARETTO u neutralnoj sivoj boji, sa suptilnom primesom tople smeđe nijanse predstavlja još jedan od primera koji postiže moderan eterijer u ovoj sezoni - boja zlata, naglašene teksture, prirodni materijali, ali i obavezne pantone nijanse boja, koje čak i kada su uvedene kroz detalje, čine mnogo za njegov izgled i ostavljaju jak utisak.

foto: Promo

Noviteta, modnih detalja i estetskih sugestija nikada dovoljno, zato je važno da, pored saveta dizajnera enterijera Forma Ideale, poslušate i savete svog srca. Uz takav enterijer, sređen po vašoj želji, neki novi, budući trendovi biće dočekani raširenih ruku.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track