09:35

Vesić za Kurir o predstojećim izborima BEOGRAD SE RAZVIJA TO NE MOŽE DA SE SAKRIJE

izbori 2022

SPREMAN SAM DA UVEK RAZGOVARAM O PRIMEDBAMA Vesić za Kurir o predstojećim izborima BEOGRAD SE RAZVIJA TO NE MOŽE DA SE SAKRIJE

Izbori 2022. -

Gost Jutarnjeg programa Kurir televizije bio je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda. On je govorio o aktuelnoj političkoj situaciju, ali i predstojećim izborima u Srbiji, koji će se desiti 3. aprila.

- Živimo u demokratskoj zemlji. Mišljenja se razlikuju, nemoramo i nemislimo svi isto. Mogu da razumem ako bi mi neko iz opozicije rekao da bi oni brže nešto uradili. Kada su bili na vlasti nisu uradili. To je moj odgovor na takve stvari - rekao je Goran Vesić.

Goran Vesić
foto: Kurir Televizija

Vesić ističe i to da je uvek spreman da razgovara o idejama.

- Beograd se razvija, i to je činjenica koja ne može da se sakrije. Spreman sam uvek da razgovaram o primedbama. Uskoro ćemo rešiti situaciju u bloku 37 - rekao je Goran Vesić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:35

OTVOREN 32. KLUB ZA SENIORE U BEOGRADU: Goran Vesić obišao naše najstarije sugrađane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track