Nikodijević (SPS): Surčin je razvojna šansa Beograda
Arhivska fotografija, Foto: Damir Dervišagić

izbori 2022

Nikodijević (SPS): Surčin je razvojna šansa Beograda

Izbori 2022. -

BEOGRAD - Predsednik beogradskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Nikola Nikodijević ocenio je da je opština Surčin, zbog planiranih velikih infrastrukturnih projekata, razvojna šansa Beograda.

Nikodijević je na predizbornom skupu SPS u Surčinu kazao da će sa izgradnjom Nacionalnog stadiona, autoputa Novi Beograd-Surčin kao nastavka Koridora 11, proširenjem aerodroma Nikola Tesla i izgradnjom druge linije metroa, ta opština postati "veliko saobraćajno čvorište Beograda".

"Jedini logičan nastavak širenja Beograda je od Novog Beograda ka Surčinu i zato je za Surčince važna i linija BG voza. Ona će spojiti ne samo centar Beograda sa Surčinom, nego će spojiti Obrenovac, Surčin, Nacionalni stadion, aerodrom i centar grada pa ćete za 15 minuta moći da stignete iz centra Surčina do Vukovog spomenika", naveo je Nikodijević a prenela SPS.

Predizbornom skupu koalicije oko SPS prisustvovali su i lider te partije i kandidat za premijera Ivica Dačić i kandidat za gradonačelnika Beograda Toma Fila.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track