"SIGURAN SAM DA ĆE SRBIJA 17. DECEMBRA REĆI NE MRŽNJI" Vučević poslao snažnu poruku na skupu u Pirotu (VIDEO)
Foto: Instagram/milosvucevic

"SIGURAN SAM DA ĆE SRBIJA 17. DECEMBRA REĆI NE MRŽNJI" Vučević poslao snažnu poruku na skupu u Pirotu (VIDEO)

Izbori 2024 -

Drugi predizborni skup liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“, održan je juče u Pirotu.

Predsednik SNS i ministar odbrane Miloš Vučević obratio se okupljenima.

- Hteo bih da vas zamolim da razumemo istorijsku odgovornost koju naša generacija ima, koju imamo prema budućim i sadašnjim generacija. Ovo jesu sudbinski izbori. S jedne strane imate našu listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", politiku, rezultate, ljude, listu koja nije ni stranačka ni koaliciona, ona je jača od toga, to je front, to je Srbija. S druge strane imate sve druge, imate lažne evropejce, koji bi istog trena priznali nezavisno Kosovo, lažne patriote koji bi se drugi dan ujedinili s ovim prvima. Imaju mržnju prema svakome ko misli drugačije od njih - poručio je.

Dodaje da nikada nismo videli ovakav nivo mržnje, prema ne samo čoveku koji vodi državu, nego i prema njegovoj majci, maloletnom detetu...

- To je napad na sve naše majke, na svu našu decu - istakao je on.

- Izbor je suštinski jednostavan, izbori su sudbonosni, ali izbor je jednostavan. Razgovarajte sa rođacima, kumovima, nepoznatima, da im objasnimo šta znače ovi izbori 17. decembra - naglasio je, istakavši da je ovde pitanje sudbina Srbije.

- Siguran sam da će Srbija 17. decembra reći ne mržnji, ne nepatriotizmu, više bolnica, više sportskih centara, škola, stadiona. I zato nema odustajanja, nema predaje, nema umora, gore glave, pogled pravo, olovke u ruke, 17. decembra - rekao je Vučević.

Kurir.rs

Bonus video:

04:41

ANA BRNABIĆ I MILOŠ VUČEVIĆ U UŽEM KRUGU ZA MANDATARA? Goran Vesić za Kurir TV otkrio: Predsednik se konsultovao sa nama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja