DOSTUPNI UVEK I SVUDA: Forma Ideale u službi udobnosti kupaca
Foto: Promo

U korak s vremenom: Digitalna transformacija sastavni deo poslovanja

DOSTUPNI UVEK I SVUDA: Forma Ideale u službi udobnosti kupaca

Forma Ideale -

Kragujevačka kompanija dobila priznanje za najbolji sajt u 2020. godini

Poslovanje u 21. veku traži konstantne promene, a digitalizacija postaje njegov veoma važan sastavni deo.

Pojava novih tehnologija koje koristimo u raznim sferama života uslovila je i rastuće potrebe korisnika, što nameće kompanijama obavezu stalnog osavremenjivanja kako bi sačuvale postojeće ili privukle nove klijente. Digitalna transformacija predstavlja i mogućnost ekonomskog oporavka, imajući u vidu da ju je pandemija znatno ubrzala.

Mnoštvo puteva do korisnika

Forma Ideale
foto: Promo

Svesni da se poslednjih godinu dana i navike kupaca menjaju, u kompaniji Forma Ideale u potpunosti osluškuju njihove potrebe. Blog, direktan lajv-čet, podrška operatera, uz dobro poznati veb-šop, garantuju jednostavnu i sigurnu kupovinu po meri svakog kupca. Svaki proizvod isporučuju besplatno, i to na adresu u Srbiji na koju kupci žele da im nameštaj bude dopremljen.

U korak s novim tehnologijama, lansirana je i besplatna Android i Apple aplikacija za opremanje doma, koja je od velike pomoći pri uređenju enterijera, a potrošači mogu i da vide kako se odabrani komad nameštaja uklapa u njihovom domu.

Forma Ideale
foto: Promo

U godini obeležavanja 25. rođendana, Forma Ideale je kreirala i svoj VLOG. Ova nova, zabavna, ali i edukativna video-forma, pored standardnih saveta za uređenje životnog prostora, koje korisnici prate na blogu sajta, pruža i dizajnerske savete i savete arhitekte.

Dobra servisna podrška za kupce

Kompanija Forma Ideale nedavno je dobila i titulu pobednika Top 50 – najboljih onlajn stvari u Srbiji, u kategoriji Dom i zabava, koju već 24. put organizuje magazin i onlajn portal PC Press.

- Veliko je zadovoljstvo što smo osvojili nagradu, posebno kad se uzme u obzir da su u našem izboru, pored stručnog žirija, učestvovali i čitaoci. Ovo je znak da Forma Ideale i dalje nosi titulu lidera i inovatora i kad su nove tehnologije u pitanju, ali i da je sinonim za dom i porodicu. Trudićemo se da naša veza s kupcima bude još jača i da im pružamo ono što očekuju - rekao je Aleksandar Ružesković, direktor marketinga kompanije Forma Ideale.

Forma Ideale
foto: Promo

Sajt www.formaideale.rs je jedan od najposećenijih kad je reč o nameštaju i opremi za dom, a početkom 2021. godine funkcionalno i dizajnerski znatno je unapređen, što u velikoj meri poboljšava korisničko iskustvo miliona posetilaca.

Lansirali kupovinu nameštaja iz fotelje

O inovativnom pristupu ove kompanije svedoči najbolje činjenica da su još pre deset godina prepoznali izuzetnu važnost onlajn prodaje. Odluka da ono što je dostupno u maloprodajnim salonima bude dostupno i kupcima na internetu u godinama koje su usledile pokazala se kao vizionarska. Uvreženo mišljenje da kupci na internetu ne kupuju glomazne stvari poput nameštaja ispostavilo se kao pogrešno onog momenta kad su i oni sami uvideli koliko im suštinski digitalizacija štedi vreme, ali i ostale resurse. Zato je veb-šop Forma Ideale obeležio čitavu deceniju uspešnog postojanja i s pravom nosi epitet najstarije i najveće onlajn prodavnice nameštaja u Srbiji.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track