ANDRIJA KUZMANOVIĆ: Glasaću, pa šta bude!
Foto: Fonet

Dan odluke

ANDRIJA KUZMANOVIĆ: Glasaću, pa šta bude!

Politika -
Ne mislim da bilo ko sam može nešto da promeni, ali kad se tako skupi više nas koji će da ispune svoju građansku dužnost, može i da se ostvari ono za šta smo glasali, rekla je zvezda Montevidea

Glumac Andrija Kuzmanović shvatio je veoma ozbiljno vanredne parlamentarne izbore i izaći će na njih i glasati za jednu od 19 stranaka koji se nalaze na izbornoj listi.

"Dok sam bio mlađi, nisam to shvatao toliko ozbiljno, pa nisam ni izlazio na izbore. Sad sam, iskreno, u fazonu da mladi treba da glasaju, pa šta bude! Ne mislim da bilo ko sam može nešto da promeni, ali kad se tako skupi više nas koji će da ispune svoju građansku dužnost, može i da se ostvari ono za šta smo glasali", rekao je Andrija Kuzmanović, zvezda "Montevidea".Građani Srbije danas glasaju na vanrednim parlamentarnim izborima za nov saziv Skupštine Srbije! Ukupno 6.765.998 građana s pravom glasa bira između 3.065 kandidata sa 19 izbornih lista za 250 poslaničkih mandata. U poređenju sa izborima 2012, broj birača smanjio se za 4.015.

Od 19 izbornih lista sedam je manjinskih, a od ukupnog broja kandidata 36 odsto ili 1.087 su žene, kako je zakonski propisano.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track