PAPARACO: Mrkonjić navalio na Dulićevu ženu!

Neobična kombinacija u kafanskom provodu

PAPARACO: Mrkonjić navalio na Dulićevu ženu!

Politika -
Odlazak bivšeg ministra u toalet socijalista iskoristio da izljubi njegovu lepšu polovinu Andreu pred celim restoranom. Za istim stolom, osim Dulića i Mrkonjića, našli su se i socijalisti Ružić i Zagrađanin
1 / 3

BEOGRAD - Vesela ekipa!Socijalista Milutin Mrkonjić je preksinoć, na otvaranju restorana poznatog estradnog menadžera Baneta Obradovića, uspeo da opčini i suprugu bivšeg ministra Olivera Dulića Andreu! Poznati džentlmen toliko se opustio da ju je u jednom momentu čvrsto zagrlio i poljubio!

- Mrkonjić je sedeo za istim stolom s Dulićima, partijskim kolegom Brankom Ružićem. U istom društvu našao se i kum Ivice Dačića i nekadašnji direktor Socijalističke partije Srbije Vladimir Zagrađanin. Oni se svi dugo poznaju, bili su veseli, opušteno su ćaskali. Dulić je onda nakratko otišao do toaleta, a Mrkonjić je iskoristio priliku i započeo razgovor s Andreom. Niko nije čuo o čemu su pričali, ali je bilo očigledno da se dobro zabavljaju. Neposredan, kakav je uvek, Mrkonjić ju je u jednom momentu čak poljubio i zagrlio, što je i zabeležio naš paparaco.

Inače, Andrea i Mrkonjić su rado pozirali prisutnim foto-reporterima, a nastavili su da ćaskaju i kad se Oliver vratio. Dulić je inače poznat po tome što na sve događaje dolazi u pratnji supruge.- Mrka je nastavio da joj šapuće nešto na uvo, a kad je došla Ana Bekuta i sela za njihov sto, stari zavodnik malo se primirio. Dok se nije pojavila, Mrka je stalno bio na telefonskoj vezi s njom i požurivao je da dođe - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track