Omladina Pokreta socijalista: Mladi da preuzmu odgovornost
Foto: Ps

Omladina Pokreta socijalista: Mladi da preuzmu odgovornost

Politika -
Mladi su neophodni u sportu, u nauci, u umetnosti, ali i u politici. Smatramo da je razvojni put od jedne inertne osobe do odgovorne osobe, radne, kreativne, sa jasnom kritičkom mišlju zaista moguć i nužno potreban, poručila je Omladina PS.

BEOGRAD - Omladina Pokreta socijalista saopštila je danas povodom Međunarodnog dana mladih da bi ovaj praznik, trebalo da podseti svakog mladog čoveka na činjenicu da je veoma bitno da konačno preuzmu odgovornost prema sebi i postanu aktivan član našeg društva.

"Mladi su neophodni u sportu, u nauci, u umetnosti, ali i u politici. Smatramo da je razvojni put od jedne inertne osobe do odgovorne osobe, radne, kreativne, sa jasnom kritičkom mišlju zaista moguć i nužno potreban", poručila je Omladina PS.

Borba je reč koja opisuje Omladinu Pokreta socijalista, napominjujući da je to, kako navode, borba za radničko dete i njegovu mogućnost da postane lekar, inžinjer, general...

"To je borba za ukidanje bespotrebnih i besmislenih privilegija u našem društvu koje su do sada smanjivale mogucnosti mladih i zatvarale vrata investitorima i to je borba za svako radno mesto", ističe se u saopštenju.

Vreme koje dolazi, poručuju, vreme je velikih iskušenja za mladog čoveka te da će to biti i vreme volonterskog rada i stvaranja organizovanije i delotvornije civilne zaštite u kome će omladina Pokreta socijalista dati značajan doprinos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja