Dinkić: Mi smo pravi!
Foto: KURIR

Održana predizborna konvencija URS

Dinkić: Mi smo pravi!

Politika -
Kandidat za premijera poručio da Srbija ne treba da glasa ni za Tadićevu ni za Nikolićevu opciju
BEOGRAD - Nije dobro Bijelo dugme, nije dobra Katarina... Iako se predizborna konvencija URS u Beogradu nije završila već uobičajenim rok hepeningom, ipak je prošla u duhu čuvenog hita Discipline kičme. Lider URS i kandidat za premijera Mlađan Dinkić poručio je da za Srbiju nisu dobre ni Tadićeva ni Nikolićeva opcija, već da je pravi izbor jedino URS!
- Duboko sam razočaran kako je DS vodio vladu. Imali su jakog predsednika, slabog premijera i bledo Ministarstvo finansija. Srbija ne treba da nastavi tim putem kojim ih je vodio DS, a ne treba da izabere ni put koji nudi Tomislav Nikolić. Jedino rešenje je URS, koji je prava treća opcija - poručio je Dinkić u „Belekspocentru“ u Beogradu.
Dinkić se posebno osvrnuo na lidere stranaka koji su, kako kaže, potrčali da se kandiduju za predsednika Srbije, zaključno s Čedomirom Jovanovićem.
- Kakav preokret može da napravi predsednik? To može samo premijer i to je jedina istina, sve ostalo je magla - poručio je Dinkić.
(R. K.)

Stanković: Biću poštenZoran Stanković je naveo da je počastvovan što ga je URS kandidovao za predsednika.- Moj cilj je da radim u nacionalnom interesu i da se izborim da se poštuje Ustav i sprovode zakoni. Ako budem izabran, garantujem da ću biti vredan i pošten saradnik premijeru Dinkiću - poručio je Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track