Ministri: Vučiću, bre, radimo svi kao singerice!
Foto: Dado Djilas

Odgovorili šefu

Ministri: Vučiću, bre, radimo svi kao singerice!

Politika -
Ministar sam i potpredsednik i u kancelariji, na putu, pijaci, prodavnici i dan i noć i subotom i nedeljom, kaže Zorana Mihajlović

BEOGRAD - Radimo ceo dan, svih sedam dana u nedelji, pa i noću, ne znamo za praznik, ne dižemo glavu od posla... Ovako su ministri odgovorili šefu Aleksandru Vučiću na opasku da bi voleo češće da viđa saradnike vikendom na poslu.

- Reč je i o ljudima koji su mi prijatelji, sa kojima sarađujem, i o mojim protivnicima - a što subotom i nedeljom nema više ljudi na poslu - rekao je on za Nedeljnik, upitan čime nije zadovoljan u Vladi.Na ove kritike ministarka Zorana Mihajlović kaže:- Imam sina kojem nedostajem, a moj radni dan traje od ujutro do uveče. Ministar sam i potpredsednik i u kancelariji, na putu, pijaci, prodavnici i dan i noć i subotom i nedeljom... - kaže ona, a i njena koleginica Kori Udovički kaže da premijer „sigurno nije mislio na nju“.

Ivica Dačić tvrdi da radi i praznikom i vikendom.- Evo, dok su svi slavili Vaskrs, ja sam morao u Katar - kaže on, a i Rasim Ljajić i Nikola Selaković tvrde da nemaju radno vreme.(D. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track