DAJE ŽIVOT ZA GOJKOVIĆEVU: Telohranitelj proba svaki zalogaj pre nego ga Maja pojede
Foto: Zorana Jevtić

Ni vodu bez njega ne pije

DAJE ŽIVOT ZA GOJKOVIĆEVU: Telohranitelj proba svaki zalogaj pre nego ga Maja pojede

Politika -
BEOGRAD - Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine, verovatno je najčuvanija osoba u Srbiji!

Tako smo se uverili da je pred njeno televizijsko gostovanje specijalni tim s psima detaljno pregledao televizijski studio u potrazi za eksplozivnim napravama. Međutim, to nije sve kad je reč o bezbednosti predsednice Skupštine! Jedan član obezbeđenja je čak zadužen da proba sve ono čime će Gojkovićeva biti poslužena da kojim slučajem ne bi bila otrovana.

- Prvo je stigao specijalni tim sa psima koji je pregledao ceo prostor kojim će se Gojkovićeva kretati, proveravali su da neko nije postavio eksplozivnu napravu. Tu je bio i čovek koji je probao sve što je bilo planirano za posluženje gostima, od flaširane vode, sokova... Inače, to je praksa pred svako gostovanje Gojkovićeve - navodi naš sagovornik.

Foto: Fonet/Aleksandar Koković
Foto: Fonet/Aleksandar Koković

I pojedini poslanici tvrde da su mere bezbednosti Gojkovićeve podignute na visok nivo. - Kada Gojkovićeva dolazi na posao, blokira se Kosovska ulica kod Skupštine, a kad ona ulazi u zgradu, zaustavlja se i lift - potvrdilo je nekoliko poslanika iz različitih stranaka.

Podsetimo, Kurir je pisao da Gojkovićeva obezbeđenju koje je čuva brani da upali svetlo kad prolazi hodnikom parlamenta da je kamere ne bi snimile!

- Gojkovićeva je u potpunoj paranoji da je prate i prisluškuju. Ona sad zabranjuje službenicima da pale svetlo kad prolazi hodnikom da je kamere ne bi zabeležile. Prosto, veruje da je svi, pa i članovi njenog obezbeđenja, špijuniraju, pa ih zbog toga stalno drži na oprezu - pisao je „Kurir“, koji je potvrdu ove informacije dobio od tri nezavisna izvora bliska šefici Skupštine koja poznaju njenu svakodnevicu, a koja su iz razumljivih razloga insistirala na anonimnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track